Merkezefendi’de engelsiz ulaşım başladı

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN ÖZEL İNSANLARA YÖNELİK ‘ENGELSİZ ULAŞIM’ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ.

Merkezefendi’de engelsiz ulaşım başladı

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN ÖZEL İNSANLARA YÖNELİK ‘ENGELSİZ ULAŞIM’ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ.

14 Ağustos 2020 Cuma 15:57
Merkezefendi’de engelsiz ulaşım başladı

Merkezefendi Belediyesi’nin özel insanlara yönelik ‘Engelsiz Ulaşım’ projesi hayata geçirildi.

Merkezefendi ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşların yararlandığı projeye özel bireyler ilgi göstermeye başladı. ‘Engelsiz Ulaşım’ projesinden 57 yaşındaki Şakir Akhan ile engelli evladı için bu hizmetten yararlanan anne Belkıs Özveren, Merkezefendi Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Proje kapsamında randevu alarak bu hizmetten yararlanan iki çocuk babası Şakir Akhan, “Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Engelsiz Ulaşım’ projesini sosyal medyadan öğrendim. Belirtilen iletişim hattını arayarak bu hizmetten yararlanmak istediğimi belirttim. Görevliler ertesi günü beni engelliler için hazırlanmış özel araç ile evimin önünden alarak gideceğim yere bıraktılar. Ben işlerimi bitirdikten sonra aynı araç ile beni yine evime bıraktılar. Bu hizmetten ben çok memnun kaldım. Benim gibi engelli özel insanların da memnun kalacağına eminim. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

“Çilemiz sona erdi”

Engelli evladının tedavisi için ‘Engelsiz Ulaşım’ projesinden yararlanan anne Belkıs Özveren de, projeden çok memnun olduğunu söyledi. Anne Belkıs Özveren, “Ben de bu projeyi sosyal medya üzerinden öğrendim. Kızımın tedavisi için bu hizmetten yararlanmak istediğimi görevlilere bildirerek, randevu aldım. Sabahleyin görevliler kızım ile beni evimden aldılar. Sağlık merkezine bıraktılar. Kızımın tedavisi tamamlandıktan sonra aynı araçla evimize bıraktılar. Bu proje öncesi, kızımı toplu taşıma araçları ile sağlık merkezlerine götürüyor ve çok zorluklar yaşıyordum. Bundan sonra Merkezefendi Belediyesi sayesinde bu zorlukları yaşamayacağız. Merkezefendi Belediyesi’ne teşekkür ederim” diye konuştu.

“Hemşerilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, özel bireylerin kendileri için önemli olduklarını belirtti. Başkan Doğan, “İlçemizdeki engelli hemşerilerimizin bu projeden yararlanması bizleri mutlu edecektir. Onların yaşamlarını daha kolay hale getirmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Başlattığımız projeden yararlanan hemşerilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81