Demirtaş'a 4 milyon 321 bin TL'lik yatırım

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları devam ediyor.

Demirtaş'a 4 milyon 321 bin TL'lik yatırım

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları devam ediyor.

23 Ocak 2017 Pazartesi 20:42
Demirtaş'a 4 milyon  321 bin TL'lik yatırım


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla Demirtaş Mahallesi için hazırlanan Düğün Salonu ve Kültür Merkezi projesi, hızla yükseliyor. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Alanya Belediyesi Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nde kaba inşaat tamamlanarak ince işçilik ve çevre düzenlemesine geçildi.
DEMİRTAŞ DÜĞÜN SALONU PROJESİ YÜKSELİYOR
Alanya Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi’nde 4.321.000 + KDV bedeli ile ihale edilen Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı. İnce işleri ve çevre istinat duvarı çalışmalarının devam ettiği merkezin Haziran ayında hizmete açılması hedefleniyor.
Sosyal aktivitelerde de kullanılabilecek
Kapalı otoparkı da bulunan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonu içinde düğün salonu, nikâh salonu, gelin damat odası, mutfak ve tuvaletler yer alıyor. Ayrıca kültür merkezi olarak da kullanılacak olan binada toplantı, kongre, seminer salonlarında çeşitli sosyal aktiviteler de yapılabilecek.
Yücel: “23 mahalleye hizmet edecek”
Demirtaş Düğün Salonu projesinde duvar inşaatının tamamlandığını belirten Başkan Yücel, merkezin sadece bir düğün salonu olarak değil geleneklerimizde yer alan tüm aktiviteler için de kullanılabileceğini ifade etti. Başkan Yücel şu bilgileri verdi: “Mahalle gezilerinde vatandaşlarımız bizden nişan, düğün gibi geleneksel değerlerimizi yaşatabilecekleri mekânlar istiyor. Demirtaş ile birlikte 23 mahallenin yararlanabileceği bu düğün salonunda ayrıca toplantı salonu ve kültürel alanlarda bulunuyor. 2017 yılında hizmete sunmayı hedeflediğimiz projemizde çalışmalarımız planlandığı gibi devam ediyor” dedi.
Son Güncelleme: 23.01.2017 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81