Demet Akalın'dan Oğuzhan Koç'a Sert Sözler: 'Koç'um Sana Şu Kadar Söyleyeyim...'

Demet Akalın'dan Oğuzhan Koç'a Sert Sözler: 'Koç'um Sana Şu Kadar Söyleyeyim...'

28 Mayıs 2017 Pazar 00:21
Demet Akalın'dan Oğuzhan Koç'a Sert Sözler: 'Koç'um Sana Şu Kadar Söyleyeyim...'

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamalarda 3 Adam programının sunucuları hakkında olay yaratan açıklamalarda bulunmuştu.

 
3 Adam programının sunucularından Oğuzhan Koç, düzenlenen bir etkinlikte söylediği Gülşen – Bangır Bangır şarkısı ile Demet Akalın’a gönderme yapmıştı.Demet Akalın bu olaydan sonra bir açıklama yaptı.
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya üzerinden bu olay ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Akalın’ın açıklaması şöyle:
“Koç’um sana şu kadar söyleyeyim; İşte bu yüzden sevilmiyorsunuz. Ödül aldığım bir üniversitenin töreninde de benimle (sözde) sağlam dalga geçmiştiniz! Sen de o sevimli ikilinin yanında güzel şarkılarınla erime bence! Ben kimseye boşuna sallamam! Ha ortak kulis yoktu demişsin, ben ekmek yediğim kulislerde alem yapmadığım için hatırlamaman normal! Neyse benden tavsiye yine de sen onlara uyma!”

DEMET AKALIN KİMDİR?
23 Nisan 1972 tarihinde Kocaeli’nde doğan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nden mezun oldu. O dönemlerde gazeteci olmak isteyen Akalın, üniversite sınavlarına girdiyse de istediğini alamadı.
1990 senesinde Mayo Güzeli seçilen Akalın, Neşe Erberk’in ajansında modellik yapmaya devam etti. Mankenliğe burada başlayan ünlü şarkıcı Demet Akalın, sesinin farkına vardıktan sonra şarkı söylemeye başladı. İlk albümü “Sebebim”i yapan Demet Akalın, büyük bir hayran kitlesi oluşturmaya başladı. Daha sonrasında çıkardığı “Senin anan güzel mi?” adlı ikinci ‘tekli’ albümünü çıkaran Akalın, müzik piyasasında emin adımlarla yoluna devam etti.
 
Kaynak : https://www.habermat.com/haber/1945/demet-akalindan-oguzhan-koca-sert-sozler-kocum-sana-su-kadar-soyleyeyim.html
Son Güncelleme: 30.05.2017 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81