DARBE GERÇEKLEŞSE İDİ NELER OLACAKTI?

Günlerden Cuma. 15 Temmuz 2016
Köprüler kapandı, meclis, polis, vatandaş bombalandı. Başkomutan çıktı, halka seslendi ve 'Sokaklara inin' dedi.
O saatten sonra FETÖ'cü teröristler için saat geri dönmeye başladı.
Tüm ülke tek yürek oldu ve bir destan yazıldı.
Peki destan yazılması idi ne olacaktı?
16 TEMMUZ 2016: Darbenin sabahında sokağa çıkma yasağı ve sıkıyönetim ilan edilecekti.
Cadde ve sokaklarda in cin top oynuyor alacaktı.
Her köşe başında onlarca yüzlerce asker ve tank bulunacaktı.
17 TEMMUZ 2016: Darbenin ikinci gününde Fettoş terör örgütünün teröristleri ellerinde yazılı olan listeye göre vatanını milletini sevenleri bir bir toplayıp sorgusuz sualsiz içeri atacaklardı. Tüm basın susturulacak, gazeteler, televizyon kanalları kapatılacak ve işlerine gelmeyen gazetecileri toplayacaklardı. Devlet kurumlarının başındakiler ise bir yere kapatılacaktı.
18 TEMMUZ 2016; Bu terörist darbe girişimine karşı vatanseverler silahlanarak FETÖ terör örgütü mensuplarına karşı savaş başlayacaktı. Tam bir kargaşa, kaos ortamı ve dökülen yüz binlerce insanın kanı cadde ve sokaklarda adeta dereler oluşturacaktı.
19 TEMMUZ 2016: Cadde ve sokaklar cesetlerle dolarken, Siyonizmin ve Amerikan’ın uşağı olan NATO güçleri ülkemizde yaşayan yerleşik yabancıları da bahane ederek işgal kuvvetlerini harekete geçireceklerdi. Halen Güney Kıbrıs'ta bekletilen 50 bin İngiliz askeri gibi. Birçok şer güçler ülkemizi önce uçakları ile bombalayacak, ardından ise çıkarma yapacaklardı.
20 TEMMUZ 2016: Afganistan, Irak, Suriye, Mısır, Libya benzeri ülkelerde gördüğümüz manzaraların aynısı bizde de olacaktı. Yargısız infazlar ve katliam yapacaklardı. Sonrasında ise sözde demokrasi hayranı Avrupa ülkelerinin başkanları bir bir açıklama yaparak işgalin gerekçelerini bir bir sıralayıp ülkemizi böleceklerdi.
Adeta soykırım yapılacak ve dünya tarihinin en büyük kıyımını gerçekleştireceklerdi. Allah'ın izni ile böylesine büyük bir tehlike atlatan ülkemizde, kim bu terör örgütü mensuplarına katkı sağladı ise Allah belasını versin. Allah bir daha bu kişilere gün yüzü göstermesin. Evet, ülkemiz halen uçurumun kenarında. Halen şer odakları eli kanlı terörist maşalarını kullanmak için vakit kolluyor. Uyanık olalım, bir olalım, birlik içinde hareket edelim. Bu mücadelenin partisi, dili, dini, mezhebi, ırkı yok. Hepimiz bu geminin içindeyiz. Batarsak hep birlikte batacağız, çıkarsak hep birlikte çıkacağız. Allah tüm vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. AMİN...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81