Daha uzun ve Dolgun Kirpikler İçin Manyetik Kirpik

Daha uzun ve Dolgun Kirpikler İçin Manyetik Kirpik

06 Kasım 2017 Pazartesi 17:07
Daha uzun ve Dolgun Kirpikler İçin Manyetik Kirpik

Son dönemlerin en etkili ürünleri arasında yer alan manyetik kirpik, piyasaya çıktığı günden bu yana pek çok kadın tarafından yoğun ilgi görmektedir. Eski yapışkanlı, eziyetli takma kirpikleri geride bırakarak son derece kolay bir şekilde dolgun ve hacimli kirpiklere sahip olmaya imkân sağlamaktadır. Üzerinde bulunan manyetikler ile yapıştırma derdine gerek kalmamaktadır.  Manyetik kirpik ürünü satış temsilcisi sitesini ziyaret edip istediğiniz modeli alabilirsiniz.

Manyetik kirpikler piyasaya çıktığı günden bu yana pek çok kişi tarafından kullanılmakta ve kullanan kişiler üründen memnun kalmaktadır. Kullanım kolaylığı sağlaması ürünün en önemli avantajlarından biridir. Bu sayede özel bir davete, kutlamaya giderken hemen kullanıp göz alıcı kirpiklere sahip olmak mümkündür. Bunun için tek yapılması gereken en kısa süre içerisinde manyetik kirpik siparişi vermektir.



Manyetik Kirpik Fiyatları

Manyetik kirpik yeni bir ürün olmasına karşın fiyat bakımından tahmin edildiği gibi pahalı değildir. Dileyen herkes cüzi bir tutar ödeyerek bu mucizevî ürüne sahip olabilir. Bunun için genellikle internet üzerinden sipariş verilmektedir.   aracılığı ile de gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğrenebilirsiniz.

İnternet sitelerinde manyetik kirpiğe yönelik olarak fiyat kampanyaları bulunmaktadır. Bu kampanyalar sayesinde manyetik kirpiği olduğundan daha ucuza satın almak mümkündür. Genel satış fiyatına bakıldığında ürünün fiyatı ortalama kırk lira civarındadır. Bu fiyat tekli satın almalar için geçerlidir. Satın alınan ürün sayısı arttıkça buna bağlı olarak fiyatta da düşürebilmekte ve çeşitli kampanyalar yapılabilmektedir. İnternetten satın almalarda ürünün fiyatına bir de kargo ücreti dâhil edilmektedir.



Mıknatıslı Kirpik?

Mıknatıslı yani manyetik kirpik görünüş itibariyle diğer kirpikler ile benzerdir. Bu kirpikler iki parçadan meydana gelir ve iki kirpik aynı anda takılarak birbirine tutunması ve düşmemesi sağlanır. Sol ve sağ göz için ayrılan kirpikler üst kirpiğin üstüne ve iç kısmına takılarak kullanılmaktadır.

Manyetik kirpik takarken temel amaç mıknatısların birbirini çekmesini sağlamaktır. Bunun için herhangi bir yapıştırıcı malzemeye gerek yoktur. Bu sayede gözler kapalıyken bile kirpiğin doğal görüntüsü bozulmamakta, yapıştırıcı izi gibi sorunlar görülmemektedir. Kirpiği takarken iki parçanın birbirine temas etmesi sağlanır. Aksi takdirde mıknatıslar birbirini çekmez ve istenilen görüntü elde edilemez.

İnternet dünyasında güzellik uzmanları tarafından tanıtılan yeni ürünler arasında manyetik kirpikler de yer almaktadır. Bu yeni ürün eski yapıştırıcılı ve zor kullanımlı geride bırakarak takma kirpiklerde yeni bir dönem başlatmaktadır.

set halinde kutuda satılmaktadır. Ülkemizde henüz her yerde satın alınma imkânı olmasa da gün geçtikçe daha çok talep görmekte ve piyasaya hızlı bir şekilde yayılmaktadır. Bu ürüne sahip olabilmek için internet üzerinden uygun fiyatlara sipariş verilebilir.

Mıknatıslı kirpik alışılagelen takma kirpik anlayışının dışında bir üründür. Ancak kullanılmaya başlandığında sağladığı rahatlık ve kolaylık pek çok kadının ilgisini eski kirpiklerden bu kirpiklere çekmeye yetmektedir. Böylelikle basit bir şekilde doğal kirpiklere sahip olunabilmektedir. 

Son Güncelleme: 07.11.2017 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81