Çözüm Masası'ndan yerinde çözüm

Çözüm Masası'ndan yerinde çözüm

23 Temmuz 2017 Pazar 20:05
Çözüm Masası'ndan  yerinde çözüm
2015 yılının Ocak ayında Alanya Belediyesi'nde kurulan 'Çözüm Masası' halk pazarlarının ardından AVM ve büyük zincir marketlerde de stant kurarak vatandaşların taleplerini yerinde çözüme ulaştırıyor. 
7/24 Alanya'da vatandaşların sorunlarını dinleyen ve bu sorunları Alanya Belediyesi'nde ilgili müdürlüklere aktararak hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan Çözüm Masası ekibi, AVM'lere ve büyük marketlere de 'Çözüm Burada' standı kurarak vatandaşların şikâyetlerini yerinde dinliyor. Vatandaşları tek tek dinleyen Çözüm Masası ekibi, gelen şikâyetleri değerlendirerek anında ilgili müdürlüklere iletiyor. Vatandaşlarda ayaklarına kadar gelen hizmetten dolayı başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere ilgili tüm müdürlüklere bu tip bir çalışmadan dolayı teşekkür etti. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 23.07.2017 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81