Çocuklarınızın Doğum Günü Sürprizini Parti Sepeti Hazırlıyor

Çocuklarınızın Doğum Günü Sürprizini Parti Sepeti Hazırlıyor

28 Kasım 2016 Pazartesi 17:54
Çocuklarınızın Doğum Günü Sürprizini Parti Sepeti Hazırlıyor

Çocuklarınızın kaç yaşına gelirse gelsinler hatırlayacakları günler vardır ve bu günler içinde doğum günleri hep unutulmayacaklar arasında olur. Onların hayal dünyalarının derinliği, sürprizler karşısındaki masum heyecanları, doğum günlerinde arkadaşlarını ve ailelerini yanlarında gördüklerindeki sevinçleri…

Bunların hepsi, bu özel günde onlara daha renkli ve daha özel hissedecekleri bir kutlama hazırlamak için yeterli. Bir çocuğu mutlu etmek, yetişkinlere göre çok daha kolay elbette ama bazen yetişkinler onların çağına ayak uydurmakta ve zevklerini yakalamakta zorlanabilirler. Böyle durumlarda işi daha profesyonel birilerine bırakmak gerekebilir. Mesela Parti Sepeti işte bu ellerdendir.

Parti Sepeti, çocukların ruh dünyalarına en çok hitap eden ile onların bile hayalindeki doğum gününden daha iyisini sunmak için hazır. Çocukların zihninde izler bırakacak, belki yıllar sonra hatırladığında tebessüm ettirecek bir hatıranın hazırlığından bahsediyoruz. Böyle olunca da işin ustalarını devreye sokuyoruz. Bu ustaların hazırlıklarından bahsetme vakti.


Parti Sepeti Çocuğunuza Bir Masal Diyarı Sunuyor

Çocukların sınırsız hayal dünyaları ve yine o dünyaya koydukları kahramanları vardır. Yetişkinlerin yakalamakta zorlandığı bir diyar olabilir bu tabii. Mesela kız çocuklarının diyarına şöyle bir bakalım. Karlar Ülkesi’nden Hello Kity’e, Barbie’den Şirine’ye kadar birçok karakter süsler zihinlerini. Erkek çocukları da çok farklı değildir aslında. Bazen Batman olurlar, bazen Spiderman. Bazen bir denizci, bazen bir korsan…

Dediğimiz gibi yetişkinlerin bu diyarı anlamaları çok kolay olmayabilir. Ama Parti sepeti çocuğunuz için hazırlayacağınız doğum günü kutlamasında bu diyarın bütün detaylarını bilerek size hizmet veriyor. Çocuğunuzun cinsiyetine ve onun sevdiği karakterlere göre setler hazırlıyor. Çizgi film karakterlerinin süslediği tabaklardan bardaklara, masa örtülerinden balonlara kadar aklınıza gelebilecek her detay burada. Bu doğum günü malzemeleri ile çocuğunuzun en mutlu olacağı konsepti oluşturuyor.

 

Son Güncelleme: 28.11.2016 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81