Cinnet getiren kişi jiletle kendini yaraladı

Cinnet getiren kişi jiletle kendini yaraladı

26 Eylül 2017 Salı 20:08
Cinnet getiren kişi  jiletle kendini yaraladı
Alanya’da işsiz olan ve psikolojik sorunlar yaşayan bir şahıs, gittiği kendini jiletle yaraladı. Şahıs, polis ve sağlık ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek teslim oldu.  
Olay, dün saat 16.30 sıralarında Atatürk Caddesi üzerindeki Hükümet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işsiz olan ve psikolojik sorunlar yaşayan Salih Gezen (40), kendisine iş bulunması amacıyla Atatürk Anıtı önüne geldi.  Burada bir süre bekleyen şahıs, daha sonra çığlık atmaya başladı. Bunun üzerine sinir krizi geçiren Gezen, jiletle kendini yaralamaya başladı.  Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, şahsı sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra sağlık ekiplerinin ve polisin çabasıyla şahıs ikna edilerek, teslim oldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden jilet kesikleriyle yaralanan Gezen’e, ilk müdahale olay yerine yapıldı. Daha sora tedavisi için sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Son Güncelleme: 26.09.2017 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81