Cimbom Alanya'da kamp yapacak

Cimbom Alanya'da kamp yapacak

29 Eylül 2017 Cuma 21:21
Cimbom Alanya'da kamp yapacak
Alanya'da daha önce 2 kez devre arası kampı yapan ve her iki sezonu da şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cevdet Zamanoğlu'nun davetiyle ocak ayında yine Alanya'ya gelecek. 
 
Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cevdet Zamanoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in başkanlık yaptığı dernekler birliği toplantısına katıldı. İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda Alanya'nın yanı sıra 20 taraftar derneği başkanı da hazır bulundu. Kulüp Başkanı Özbek, kendilerini kamp için Alanya'ya davet eden Cevdet Zamanoğlu'na Alanya'ya kampa gelecekleri sözünü verdi. 
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Yönetim Kurulu üyesi Alper Narman, Galatasaray taraftarlar dernekleri birliği üyeleri ile İstanbul'da bir restoranda yemekli toplantı düzenledi. Toplantıya Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cevdet Zamanoğlu da katıldı. 
DERNEKLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR
Toplantıda konuşma yapan Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluğa odaklandıklarını ve mutlak suretle şampiyon olacaklarını söyledi. Galatasaray'ın sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük sivil toplum kurumu olduğunu belirten Başkan Özbek, "Galatasaray bir dünya markası olarak gelişiyor ve büyüyor. Galatasarayımız sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük sivil toplum kurumudur. Dolayısıyla sivil toplum kuruluşlarının toplumlara vermek istediği mesajlar her zaman olmuştur. Galatasaray da bunun her zaman öncülüğünü yapmıştır. Bu anlamda siz taraftarlar derneği başkanlarımıza da çok görev düşüyor" dedi. 
 
ALANYA UĞURLU GELİYOR
Toplantının ardından Başkan Özbek ile görüşen Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cevdet Zamanoğlu, Galatasaray'ın Alanya'da yaptığı her kampın ardından şampiyon olduğuna dikkati çekerek sarı kırmızılı takımı kamp için Alanya'ya davet etti. Başkan Özbek ise "Cevdet başkan, sen bizi devre arası kamp için Alanya'da ağırla, biz de seve seve geliriz. Hatta ben de geleceğim, söz veriyorum" diye konuştu. Sarı kırmızılı takım 2014-2015 ve 2012-2013 sezonunda devre arası kamplarını Alanya'da gerçekleştirmiş ve her iki sezon sonunda da şampiyonluk ipini göğüslemişti. 
 
Son Güncelleme: 29.09.2017 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81