Cikcilli ve Oba yeni köprü ile birleşiyor

Cikcilli ve Oba yeni köprü ile birleşiyor

27 Ekim 2017 Cuma 22:32
Cikcilli ve Oba yeni  köprü ile birleşiyor
Alanya Belediyesi tarafından Cikcilli ve Oba Mahallesi’nde trafiği rahatlatmak ve alternatif ulaşım güzergâhları oluşturmak için Oba Çayı üzerinde inşaatına başlanan yeni köprü inşaatında sona gelindi. İki gözlü olarak inşa edilen köprü, 20 metre genişliğe ve 25 metre uzunluğa sahip bulunuyor.
 
Alanya Belediyesi tarafından Oba Çayı üzerine yapılan Cikcilli Mahallesi ile Oba Mahallesine Metro Market’in kuzeyinden kesintisiz ulaşımı sağlayacak olan köprü betonarme olarak inşa ediliyor. 20 metre genişliği ve 25 metre uzunluğundaki köprüde üst beton dökülme aşamasına gelindi.
Tüm bölgelerde olduğu gibi Oba, Cikcilli bölgesinde imar yollarını hizmete sunmaya devam ettiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba Çayı üzerine yapılmakta olan yeni köprü ile özelikle çevre yolu ile Araştırma Hastanesi çevresinde trafiğin rahat bir akışa kavuşacağını söyledi. Başkan Yücel, “ Bölge yerel ve transit geçişlerle araç trafiği açısından Alanya’nın en yoğun bölgesi. Tabii ki bunda Oba, Cikcilli ve yukarı mahallelerin hızlı gelişimi ve modern yapılaşması en büyük etken. Emlak açısından yoğun talep alan bölge doğal olarak trafiğin de artmasına neden oluyor.  Bu köprü ile Cikcilli ile Oba’yı birbirine bağlayıp, trafiği büyük ölçüde rahatlatacağız. Alanya Belediyesi olarak Alanya’nın genelinde olduğu gibi ulaşım ağının kalitesini arttırmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.
Son Güncelleme: 27.10.2017 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81