Çiftçiyi dolu vurdu

Çiftçiyi dolu vurdu

19 Kasım 2017 Pazar 19:30
Çiftçiyi dolu vurdu
Antalya’nın batısını vuran hortumun ardından bu kez de Alanya ve çevresinde dün sabah saatlerinde etkili olan dolu yağışı seralarda maddi hasara neden oldu. 
Alanya’nın Payallar Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde etkili olan dolu yağışı, zor günler geçiren çiftçiyi vurdu. Yaklaşık 1 saat etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolular, camlarda ve seralarda maddi hasara neden oldu. Bazı yerlerde ise adeta beyaz dolu kütleleri oluştu. Oluşan zararın yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi. 
Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu, “Sabah saatlerinde Payallar Mahallemizde meydana gelen dolu yağışından dolayı üreticilerimize ait tahmini 90-100 dekar alandaki seralarda çökme meydana gelmiştir. Bölgedeki üreticilerimize geçmiş olmuş dileklerimizi iletiyoruz” derken hasar tespitine bu sabahtan itibaren başlayacaklarını belirtti. 
Son Güncelleme: 19.11.2017 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81