Çiftçiye müjde var

Antalya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu dün Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu'nun ev sahipliğinde Alanya'da düzenlendi.

Çiftçiye müjde var

Antalya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu dün Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu'nun ev sahipliğinde Alanya'da düzenlendi.

23 Mart 2017 Perşembe 22:52
Çiftçiye müjde var
 İl Koordinasyon Kurulu'nda örtüaltındaki bir dönümden az olan seralarda üreticilere fide ve arı desteği verilmesi yönünde karar alındı.

Tarım Sigortası'nda yaşanan sıkıntıların çözülmesi konusunu da görüşen İl Koordinasyon Kurulu, BATEM'de tropikal meyve fidanların tescil edilmesi yönünde de kararlan alındı. Toplantıda çiftçinin su sorununun çözülmesi ve su ücret bedellerinin düşürülmesine dönük İl genelinde çalışma yapılması ve bu çalışmalar sonucunda da çiftçinin ürettiği ürünün maliyetinin düşürülmesi yönünde kararlara imza atıldı. Toplantıya Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, Serik Ziraat Odası Başkanı Yusuf Yavuz, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Demre Ziraat Odası Başkanı Musa Sarıca, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, Korkuteli Ziraat
Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, Elmalı Ziraat Odası Başkanı Salih Kurubaş, Finike Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, BATEM Müdürü Abdullah Ünlü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Derya Bilgin'in de katıldı.
Son Güncelleme: 23.03.2017 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81