CHP işi sıkı tutuyor

Türkiye'de yerel seçimin erken tarihte yapılıp, yapılmayacağı konuşulurken, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda yeniden zafere ulaşmak istiyor.

CHP işi sıkı tutuyor

Türkiye'de yerel seçimin erken tarihte yapılıp, yapılmayacağı konuşulurken, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda yeniden zafere ulaşmak istiyor.

31 Ekim 2017 Salı 20:12
 CHP işi sıkı tutuyor
 
Ak Parti’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den koltuğu yeniden devralmanın planlarını yapan CHP, Antalya'da iki isimden birisini aday çıkarmanın yollarını arıyor. Bir dönem Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan ve daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teklifi üzerine Antalya Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) girmeyi giren Çetin Osman Budak'ın ismi 2019 yerel seçimi öncesi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçiyor.Böcek de sağ seçmenden oy alabilecek bir isim
Kamuoyunda CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Budak'ın ismi konuşulurken, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de ismi Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için geçiyor. ANAP kökenli bir isim olan CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması halinde hem solcu seçmenlerden, hem de sağ seçmenden oy alacağını düşünen CHP Genel Merkezi, 2019 yerel seçimi öncesi Budak ile Böcek arasından bir ismi Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için tercih etmesi bekleniyor. CHP, 2019 seçiminde Antalya'dan zaferle ayrılmak için tüm gücünü ortaya koyacak.
 
Son Güncelleme: 31.10.2017 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81