CHP'den 'liste' uyarısı

CHP'den 'liste' uyarısı

21 Ağustos 2017 Pazartesi 18:12
CHP'den 'liste' uyarısı
CHP Alanya İlçe Sekreteri Mehmet Can Karagöz, delege seçim takviminin 7 Eylül'de başlayıp 18 Eylül'de sona ereceğini bildirdi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, Eylül ayından Kasım ayına ertelenen ilçe kongresi öncesi delege seçimlerinin kurban bayramından hemen sonra başlayacağını duyurdu. Merkez mahallelerin CHP İlçe Teşkilatı'nda, eskiden belde olan mahallelerde ise kendi bölgelerinde belirlenecek mekanlarda yapılacak delege seçim takvimini partililere duyuran Karagöz, şöyle konuştu: 7 Eylül'de Fığla ve Küçükhasbahçe'de, 8 Eylül'de Sugözü, Dinek ve Hacımehmetli'de, 9 Eylül'de Güllerpınarı ve Hacet'te, 11 Eylül'de Tepe, Bektaş ve Şekerhane'de, 12 Eylül'de Çarşı, Kızlarpınarı ve Tosmur'da, 13 Eylül'de Saray, Oba ve Çıplaklı'da, 14 Eylül'de Cikcilli, Cumhuriyet, Tophane, Yasırali ve Hisariçi'nde, 15 Eylül'de Avsallar, İncekum ve Okurcalar'da, 16 Eylül'de Demirtaş, Kargıcak, Mahmutlar ve Kestel'de, 18 Eylül'de Türkler, Payallar, Konaklı ve Güzelbağ'da delege seçimleri yapılacaktır. CHP üyesi tüm vatandaşlarımıza duyurulur."
Son Güncelleme: 21.08.2017 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81