CHP'de yönetimler belli oluyor

CHP'de yönetimler belli oluyor

21 Kasım 2017 Salı 19:44
CHP'de yönetimler belli oluyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nda 9 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ilçe kongresinde mevcut Başkan Ali Takavut ve Mehmet Can Karagöz başkanlık için kozlarını paylaşıyor. Her iki adayda Alanya’nın batısında doğusuna kadar tüm delegeleri ziyaret edip projelerini anlatarak destek istiyor. Seçime az bir süre kala adayların yönetiminde yer alacak isimlerde belli olmaya başladı. Mevcut Başkan Ali Takavut’un yeni yönetiminde Mehmet Okyanus, Perihan Tığlı, Nazmi Zavlak, Ozan Sayın, Süleyman Küçüktürk ve Harun Seki gibi isimler yer alacak. 
KARAGÖZ’ÜN LİSTESİNDEKİ İSİMLER DİKKAT ÇEKTİ
Diğer aday Avukat Mehmet Can Karagöz’ün yönetiminde ise Yekta Fırat, Halime Ceylan Dim, Mustafa Kandemir gibi isimlerin yer alacağı öğrenildi. Ayrıca Karagöz’ün yönetiminde mevcut Başkan Ali Takavut’un şimdiki yönetimindeki isimlerin yer alması dikkat çekti. Her iki adayda önümüzdeki günler de hem çalışmalarını sürdürecek hem de yönetimine yeni isimleri katmaya devam edecek. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 21.11.2017 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81