Çelik'ten çat kapı sürpriz

Bayrama sayılı günler kala ev ziyaretlerini sürdüren Sena Nur Çelik, vatandaşa çat kapı iftar sürprizi yaptı.

Çelik'ten çat kapı sürpriz

Bayrama sayılı günler kala ev ziyaretlerini sürdüren Sena Nur Çelik, vatandaşa çat kapı iftar sürprizi yaptı.

15 Temmuz 2015 Çarşamba 00:22
Çelik'ten çat kapı sürpriz
7 Haziran Genel Seçimleri'nde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) Antalya Milletvekili seçilen Avukat Sena Nur Çelik, Ramazan Ayı'nın tamamını Alanya'da geçirdi. Bir ay boyunca neredeyse tüm mahalleleri ziyaret edip hem vatandaşla hem de esnafla görüşen Çelik, hükümet kurulup TBMM'nin faaliyetlerine başlamasıyla çalışmalarına hız vereceğini kaydetti. Dün akşam Türkler Mahallesi'ne giden Çelik, Çınar ve Demirtaş Ailesi'nin evine konuk oldu. Buradan sonra, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, AKP Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ve Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ile birlikte Emişbeleni Mahallesi'nde Turan Ailesi'nin evine giderek iftarı burada yaptı. 
 
TOKLU ÇİFTİNİ ZİYARET ETTİ
İftarın ardından Avsallar Mahallesi'nde Erdoğan, Ersoy, Özcan ve Eser Ailesi'ni ayrı ayrı ziyaret eden Çelik, eski Avsallar Mahalle Başkanı Emin Özden'i de evinde ziyaret etti. Okurcalar Mahallesi'nde Uyar Ailesi'nin evine de misafir olan Çelik, AKP'nin bir önceki Gençlik Kolları Başkanı olan Mimar Mustafa Toklu'nun yeni doğan ve Reyyan ismi verilen bebeğini ve Toklu çiftini hastanede ziyaret etti. Çelik son olarak, Kadir Gecesi münasebetiyle AKP Kadın Kolları tarafından Hacı Memişler Camii'nde düzenlenen kandil simidi ikramına katılarak günü tamamladı.
 
Son Güncelleme: 15.07.2015 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81