Çekirdeksiz Nar Festivali'ne davet

Çekirdeksiz Nar Festivali'ne davet

17 Ekim 2017 Salı 21:44
Çekirdeksiz Nar  Festivali'ne davet
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün unvanı "Gazipaşa" isminin ilçeye verilişinin yıl dönümü dolayısıyla "Gazipaşa Çekirdeksiz Nar Festivali" düzenlenecek. 20 ve 21 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek 8. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı. Festival, 20 Ekim Cuma günü saat 10.00’da kortej yürüyüşü ile başlayacak. Ardından saat 10.30'da Atatürk Anıtı’nda festivalin açılışı yapılacak. Protokol, davetliler ve vatandaşlar da korteje eşlik edecek. Fuar alanında kurulan stantların gezilmesiyle devam edecek festivalde çeşitli yarışmalar ve etkinlikler düzenlenecek. Ödül töreninin ardından yerel saat 20.00’da yerel sanatçılar konser verecek. 
Festivalin ikinci gününde ise stantlar açılacak ve Ziraat Odası aşure ikramında bulunacak. En iyi nar yarışması, yöresel değerlerin tanıtılması, şiir dinletisi, çeşitli etkinlikler, ödül töreni ve Rıdvan Adede konseri düzenlenecek.  
Son Güncelleme: 17.10.2017 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81