Çavuşoğlu Spor Lisesi başvuru süresi uzatıldı

Çavuşoğlu Spor Lisesi başvuru süresi uzatıldı

05 Temmuz 2017 Çarşamba 01:17
Çavuşoğlu Spor Lisesi  başvuru süresi uzatıldı
Alanya İlçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin Er Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi'nin başvuru süresinin uzatıldığını müjdeledi. Alanya'da yeni açılan Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi kayıtlarını yaptırmış ve geçtiğimiz günlerde yaptığı yetenek sınavı ile ilk öğrencilerini kabul etmişti. Birçok öğrenci ise yeni açılan lisenin kayıtlarını kaçırdığı için mağdur olmuştu.  Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, bu mağduriyeti ortadan kaldıran bir açıklama yaptı. Er, kayıtların yeniden başlayacağını ve tekrar bir yetenek sınavı yapacaklarını müjdeledi. Er yaptığı açıklama, "Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisemize kayıt yaptıramayan öğrencilerimize bir fırsat daha sunuyoruz." dedi. Yeni kayıtlar 17 ve 18 Temmuz tarihleri arasında olacak. Yetenek sınavı ise kayıtların hemen ardından 19, 20 Temmuz'da yapılacak.
GÜZEL SANATLAR İÇİN DE KAYITLAR BAŞLADI 
Ayrıca Türkler'de bulunan Güzel Sanatlar Lisesi için de kayıtlar başladı. Yetenek sınavı ile öğrenci alan liseye girmek için 9 ve 18 Temmuz tarihleri arasında kayıt yaptırmak gerekiyor. Yine Güzel Sanatlar Lisesi'nin yetenek sınavları 19, 20 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.
 
Son Güncelleme: 05.07.2017 01:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81