Çavuşoğlu'ndan Şehir Hastanesi müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez'de yapılacak olan Antalya Şehir Hastanesi için prosedürlerin tamamlandığını bildirdi.

Çavuşoğlu'ndan Şehir Hastanesi müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez'de yapılacak olan Antalya Şehir Hastanesi için prosedürlerin tamamlandığını bildirdi.

21 Nisan 2017 Cuma 20:44
Çavuşoğlu'ndan Şehir  Hastanesi müjdesi!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez’in Göçerler Mahallesi’nde 375 dekarlık arazi üzerine yapılması planlanan Antalya Şehir Hastanesi’nin Başbakan Binali Yıldırım tarafından onaylanarak Yüksek Planlama Kurulu'na gönderildiğini müjdeledi.
Yüksek Planlama Kurulu onayının ardından Sağlık Bakanlığına gönderilen Antalya Şehir Hastanesi kamu ve özel sektör işbirliğinde ihale usulü yapılacak. Bin 500 yataklı olarak planlanan ve bünyesinde Genel Hastane, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Psikiyatri Hastanesi, Adli Psikiyatri Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini barındıran şehir hastanesinin, ihale ardından inşaatına başlanması hedefleniyor.
ORTA AMERİKA'DAN 'REFERANDUM' TEBRİĞİ
Türkiye'nin ev sahipliğinde, Orta Amerika ve Karayip ülkelerinin katılımıyla düzenlenen SICA ve CELAC toplantılarına katılan ülkelerin dışişleri bakanları, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, referandum sonuçlarından duydukları memnuniyeti iletti. Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre,  Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenen, Türkiye-Orta Amerika Entegrasyon Sistemi (SICA) 2. Dışişleri Bakanları Forumu, Türkiye-Latin Amerika ve Karayip Devletleri Topluluğu (CELAC) Dörtlüsü 4. Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılan Kosta Rika, Belize, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nikaragua, Panama, Guyana ve Ekvador'un dışişleri bakanları ve temsilcileri, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, 16 Nisan'da yapılan Anayasa Referandumu'ndan alınan sonuçtan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Konuk bakanlar, referandumun demokratik ve şeffaf şekilde gerçekleşmesi nedeniyle de Türkiye'yi kutladı. Konuk bakanlar ayrıca, SICA ve CELAC toplantıları kapsamında yaptıkları sunumlarda, Türkiye'deki referandum konusuna değindi. Öte yandan, SICA'nın açıklanan sonuç bildirgesinde, 16 Nisan'da yapılan referandumdan duyulan memnuniyet vurgulandı.
Son Güncelleme: 21.04.2017 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81