Çavuşoğlu'ndan çifte kutlama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Regaip Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çavuşoğlu'ndan çifte kutlama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Regaip Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

24 Nisan 2015 Cuma 11:42
Çavuşoğlu'ndan çifte kutlama
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin açılışının 95. yıldönümüne erişmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Milli irade ve halk egemenliğinin temsil edildiği TBMM'nin kuruluşunun 95. yıldönümüne erişmiş olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duymaktayım. Bu mutlu gün aynı zamanda, Türk milletinin kendi geleceği hakkında söz sahibi olmasının başlangıcı olması vesilesiyle, tarihimizin önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. 23 Nisan'ın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiş olması da bu müstesna günün önemini ortaya koymaktadır. Sadece ülkemizin değil dünyanın birçok farklı ülkesinden çocukları bir araya getiren bu bayramın dünya barışı, dostluk ve kardeşlik gibi evrensel değerlerin yaygınlaşmasına vesile olmasını temenni ederim. Başta çocuklarımız olmak üzere Yüce Türk milletinin tüm fertlerinin Ulusal Egemenlik bayramını kutlar, Ulu Önder Atatürk'ü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yıldönümünde bir kez daha saygıyla ve şükranla anarım" dedi. Öte yandan Regaip Kandili mesajı yayınlayan Çavuşoğlu,"  Tüm İslam aleminin mübarek 3 aylarını ve bu gece idrak edeceğimiz Regaip Kandili mübarek olsun, hayırlara vesile olsun" dedi. 
 
Son Güncelleme: 24.04.2015 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81