Çavuşoğlu, Alanya'da Hemşehrileriyle Bayramlaştı

Çavuşoğlu, Alanya'da Hemşehrileriyle Bayramlaştı

26 Haziran 2017 Pazartesi 15:54
Çavuşoğlu, Alanya'da Hemşehrileriyle Bayramlaştı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi  Antalya'nın  Alanya ilçesine gelerek hemşehrileriyle bayramlaştı.
 
Ramazan Bayramı dolayısıyla  Antalya'ya ziyaretleri sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Gazipaşa ziyaretinin ardından memleketi  Alanya'ya geldi. İlk olarak  AK Parti  Alanya İlçe teşkilatı önüne gelen Bakan Çavuşoğlu, burada partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.
 
Yaklaşık 200 kişiyle bayramlaşan Çavuşoğlu, bayramda  Alanya'da olmaktan mutluluk ve huzur duyduğunu dile getirdi.  Sabah bayram namazımızı  Gazipaşa'da kıldığını aktaran Çavuşoğlu, "Orada bayramlaştıktan sonra mezarlığa gittik. Dün toplantılardan dolayı gidememiştik. Bugün  Antalya'nın çeşitli bölgelerinde bayramlaşmalar yapacağız. Yoğun bir tempo içerisindeyiz. Uzun süredir göremediğimiz arkadaşlarımızı görme fırsatı bulduk. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Umarım bu bayram huzura, barışa ve birlik beraberliğe vesile olur" dedi. Bayramlaşma sonrası parti binası önünden ayrılan Çavuşoğlu, daha sonra  Alanya Belediye Düğün Salonu'nda tertip edilen protokol bayramlaşmasına yaya olarak geçti. Çavuşoğlu, düğün salonu yanında bulunan  MHP  Alanya İlçe teşkilatına da uğrayarak  MHP'li partililerin de bayramını tebrik etti. 
Son Güncelleme: 26.06.2017 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81