Canla başla çalışıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ekibiyle birlikte ziyaret turuna çıktı.

Canla başla çalışıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ekibiyle birlikte ziyaret turuna çıktı.

16 Kasım 2016 Çarşamba 21:57
Canla başla çalışıyorlar
 Önceki gün yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında mahalle başkanlarını belirleyen ve olası bir erken seçim öncesi teşkilatları hazır hale getirmek için düğmeye basan Türkdoğan, Mahmutlar'a Mustafa Durusoy'u, Tosmur'a Mehmet Karaduman'ı, Konaklı'ya Ali Yüksel'i, Cikcilli'ye Hasan Özdemir'i, Kargıcak'a Feyzullah Sezer'i, Güzelbağ'a Cengizhan Şimşek'i, Payallar'a Hasan Pişkin'i ve Okurcalar'a Zihni Ekizarslan'ı görevlendirdi.
'ŞEHİRDE GÜVENLİK ÇOK ÖNEMLİ'
Diğer mahalle başkanlıkları için de kademeli olarak görevlendirmeler yapacağı öğrenilen Türkdoğan, göreve yeni atanan Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanı Mehmet Akbulut'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Türkdoğan, "Alanya, Türkiye'nin turizmde dünyaya açılan penceresi konumunda. Mahmutlar Mahallesi ve çevresi de kozmopolit bir yapıya sahip. Bu nedenle bu bölgede asayişe müessir olayların yaşanması hem ülke imajına hem de turizme zarar verir. Alanya'da asayişin temini için canla başla çalışan polisimiz ve jandarmamız görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyor, bizler de vatandaş olarak şehirde huzur içinde yaşıyoruz. Tüm emniyet güçlerine görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 16.11.2016 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81