Çanakkale Turları da kusursuz bir seyahat için birebir

Çanakkale Turları da kusursuz bir seyahat için birebir

19 Mart 2017 Pazar 18:38
Çanakkale Turları da kusursuz bir seyahat için birebir
Çok gezen mi bilir çok okuyan mı yoksa yaşayan mı? Bu cevap sürekli değişim göstermiştir. Ama bize göre gezen bilir. Yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, farklı bilgi ve kültürler edinmek kısacası ufkunuzu genişletmek için gezmek seyahat birebir. İç dünyanızı kapatmadı iseniz, gezdikçe içinizdeki âlemler renklenecektir. Hadiste buyrulduğu üzere Seyahat eden sıhhat bulur. Peki, nereyi gezmeli ve kimle gezmeli? Bizim fikrimizi alacak olursanız, Çanakkale gibi tarihe tanıklık etmiş olan ve doğal güzellikleri ile de muhteşem bir şehir olan Çanakkale’yi kesinlikle ziyaret etmeli. Çanakkale Turları da kusursuz bir seyahat için birebir. Rehberlik hizmetleri olsun, ulaşım kolaylığı olsun, müzelere ücretsiz giriş olsun, tecrübe olsun size birçok fırsat sunuluyor.

Bozcaada bu fırsatlardan birisi.  Ege Denizi’nde ülkemize ait 2 adadan birisi Bozcaada. Bozcaada’da Osmanlı döneminden kalma önemli tarihi mekânlar bulunuyor. Yalı Cami, Alabey Cami, günümüzde park olarak kullanılan
namazgâh ile tarihi çeşmesi, 1870 yılında inşa edilmiş üç nefli Meryem Ana Kilisesi ziyaretçileri mimari yapıları ile etkiliyor. Aya Paraskevi Ayazması olarak bilinen mekânın Ortodoks inancında önemli bir yeri var.  Çanakkale Turları size Bozcaada’yı çok hoş bir şekilde gezmeyi ayrıca tekne turuyla manzaranın tadını ayrıca denizin güzelliklerini yaşamanızı sağlayacaktır. Böyle güzel bir yeri gezdiğiniz zaman iyi ki diyeceksiniz. Tekrar gelmek isteyeceğiniz muhteşem güzelliklerle dolu Bozcaada.

Gelelim diğer muazzam bir adaya Gökçeada Türkiye’nin en doğal adası. Çanakkale Turları sizi bu adadan da mahrum bırakmıyor. Hiçbir şey olmasa bile manzarası ile sizi mest edecek güzellikte olan Gökçeada, Çanakkale’ye gitmişken gidilmesi gereken alternatiflerden en güzel alternatiflerden birisi. Gökçeada’da gezilecek çok yer var başlık olarak sayacak olursak. Kabatepe limanı, Dereköy, Kuzu limanı, tarihi çamaşırhane ve kilise, eski bademli köyü, ince burun, tarihi çınar ağacı, gizli liman, köy çamaşırhanesi, aydıncık plajı, Kaleköy, tuz gölü, zeytinki köyü sayabildiğimiz mekânlar.  Eğer kafa dinlemek için bu adalara gidiyorsanız Rum toplantılarına ve yazın en yoğun olduğu günlere rast gelmemelisiniz. Bu yoğunluktan kaçış için en güzel dönemler haziranın ilk haftaları ile eylülün ilk haftaları. İyi tatiller.

















Son Güncelleme: 19.03.2017 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81