Cami temizliği devam ediyor

Alanya Belediyesi Cami Temizlik Ekibi, yıl boyu faaliyetlerine devam ederek halkın ortak kullanım alanları olan dini mekânları profesyonel anlamda temizlemeye devam ediyor.

Cami temizliği devam ediyor

Alanya Belediyesi Cami Temizlik Ekibi, yıl boyu faaliyetlerine devam ederek halkın ortak kullanım alanları olan dini mekânları profesyonel anlamda temizlemeye devam ediyor.

09 Şubat 2017 Perşembe 21:40
Cami temizliği  devam ediyor

Alanya Belediyesi’ne bağlı Cami Temizlik Ekibi, kendisine tahsis edilen Cami Temizlik Aracı ile 2016 yılı içinde 615 kez cami, mescit ve Kuran kursu mescitlerini temizledi. Her caminin yılda en az 2 defa temizlenmesi prensibiyle çalışan ekip, 2017 yılında da cami temizlik faaliyetlerine devam ediyor.
101 MAHALLEDE 615 DİNİ MEKÂN TEMİZLENDİ
Alanya Belediyesi’ne bağlı ekipler 2016 yılı içerisinde 27’si batı, 42’si doğu ve 32’si merkez olmak üzere toplam 101 mahallede 615 kez cami, mescit ve kuran kursu mescidi temizliği yaptı. Ekipler ayrıca yaylalarda bulunan ibadethaneleri de temizlik programına alarak düzenli bir şekilde bu alanları da temizlemeyi ihmal etmiyor.
ÇÖZÜM MASASI’NA GELEN TALEPLER DEĞERLENDİRİLİYOR
Alanya Belediyesi Çözüm Masası ile bağlantılı olarak çalışan temizlik ekibi, 444 82 07 numaralı hatta gelen talepleri de değerlendiriyor. Ayrıca Çevre Koruma Müdürlüğü’ne sözlü olarak başvuran cami görevlileri ve vatandaşların da talepleri programa dâhil edilerek gerekli işlemler yapılıyor.  
YÜCEL: “VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIKLI BİR ORTAMDA İBADETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dini mekanların temiz tutulması gerektiğine vurgu yaparak şunları söyledi; “Camilerimiz biz Müslümanların ibadetini yerine getirdiği önemli mekanlardır. Bizlerin sorumluluğu da bu mekânları temiz tutmaktır. Bu bağlamla 2016 yılı içerisinde merkez, doğu-batı mahalleleri ve yaylalarımız olmak üzere dini mekânlarımız 615 kez temizlendi. Bundan sonraki süreçte de bu faaliyetimize devam ederek insanların dini vecibelerini sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmesine yardımcı olacağız.”
Son Güncelleme: 09.02.2017 21:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81