Büyük avantaj

Büyük avantaj

18 Kasım 2016 Cuma 23:15
Büyük avantaj
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Tanrıseven, 125 dönümlük araziye yeni spor tesisi inşa edilecek olmasının Alanya için büyük avantaj olduğunu vurguladı.

‘AYTEMİZ ALANYASPOR TESİSLERİ GÖRÜŞÜLDÜ’
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Aytemiz Alanyaspor’un yeni tesisleri görüşüldü.
Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak ile birlikte Kaymakam Tanrıseven’i ziyaret eden İl Müdürü Hacıcaferoğlu; Antalya bölgesindeki spor faaliyetleri hakkında ve Mahmutlar Mahallesinde Aytemiz Alanyaspor için yapılacak olan yeni spor tesisi konularını Kaymakam Tanrıseven ile görüştü.
İl Müdürü Caferoğlu, “Alanyaspor’un daha iyi koşullarda antrenman ve kamp yapabilmesi için 125 dönümlük bir araziye yeni spor tesisi inşa edilecek. Buranın tahsisi ve güncel konularla ilgili Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e bilgi vermek istedik. Antalya ve Alanyaspor son maçlarını kazandılar. Alanyaspor’a başarılar diliyorum” dedi.
‘ALANYASPOR’A HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonrada Aytemiz Alanyaspor’a destek vermeye devam edeceğiz. Alanyaspor son maçını kazandı. Moral topladı. Umarım yarın deplasmanda da maçı kazanarak, yükselişe geçecektir. 125 dönümlük araziye yeni spor tesisi inşa edilecek olması Alanya için büyük avantaj. Buranın tahsisi için Orman İşletme Müdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü ile gerekli çalışmaları yapacağız. Mahmutlar Mahallemize yapılacak olan yeni tesis Alanyaspor ve diğer takımlar için oldukça iyi olacak. Spor turizmi açısından da artı kazanç sağlayacaktır” dedi.
Son Güncelleme: 18.11.2016 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81