Büyük 'yol' katedildi

Büyük 'yol' katedildi

16 Ocak 2017 Pazartesi 18:09
Büyük 'yol' katedildi
Alanya Belediyesi 2016 yılında en çok yol yatırımını Demirtaş bölgesine yaptı. 1 yıl boyunca 130 kilometrelik sathi kaplama yapan belediye, Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ortaklığında halkın ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak, bölgeler arası bağlantıyı sağlamak adına imar planında yol olarak ayrılan ve kadostral paftada yol olarak tescili yapılan alanlarda 99 km yeni yol açan Alanya Belediyesi, 735 km'lik yolda da yol genişletme çalışması yaptı.

Alanya Belediyesi tarafından doğu, batı ve merkezde oluşturulan hizmet birimleri ile dört koldan merkez ve mahallelerin sorun ve sıkıntıları tespit edilerek, aciliyet ve öncelik sırasına göre tüm mahalleler hizmetle buluşturuluyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya merkezin yanı sıra özellikle kırsal mahallelere yaptığı hizmetlerle orada yaşayan vatandaşların yüzünü güldürdü. Alanya Belediyesi 2016 yılında 99 kilometre yeni yolu Alanya halkının hizmetine sundu. Fen İşleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün birlikte çalıştığı yol çalışmalarında en yatarım alan bölge ise Demirtaş oldu. 2016 yılında 130 km sathi kaplama yapan Belediye ekipleri, 99 km yeni yol açtı. İhtiyaca cevap vermeyen, trafik akışının rahat bir şekilde ilerlemediği, dar ve tehlike arz eden veya imar planına ve kadastral paftasında yer alan yol alanına uygun olarak düzenlenme çalışması yapmak amacıyla da 735 km'lik alanda stabilize çalışması yapan Alanya Belediyesi, altyapısı tamamlanmış bulunan şehrin çeşitli yerlerindeki yollara trafik akışının rahat bir şekilde ilerlemesi ve şehrin görüntü estetiği açısından; düzgün bir yüzeye sahip, trafik işaretlerinin kolay uygulanabildiği, araçların seyri sırasında düşük bir gürültü seviyesine sahip ve konforlu bir seyahat imkânı sağlayan 55 kilometrelik sıcak asfalt döktü. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 16.01.2017 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81