Bütün kırsal yolları elden geçiriliyor

Alanya Belediyesi kış aylarında bozulan kırsal mahalle yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bütün kırsal yolları elden geçiriliyor

Alanya Belediyesi kış aylarında bozulan kırsal mahalle yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

23 Mart 2017 Perşembe 22:42
Bütün kırsal yolları elden geçiriliyor
Doğuda ve batıda oluşturulan iki ayrı ekiple yol açma ve düzenleme çalışmalarına devam eden Alanya Belediyesi, Dimalacami ve Türktaş Mahallesi’nden sonra Süleymanlar Mahallesi’nde de yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Özellikle kırsal mahallelerde ihtiyaca cevap vermeyen 735.295 metre yolda genişletme çalışması yaparak ulaşıma elverişli hale getiren Alanya Belediyesi, zorlu geçen kış aylarından sonra bozulan kırsal yollarında düzenleme çalışmalarını hızlandırdı. Dimalacami ve Türktaş Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlayan ekipler, Süleymanlar Mahallesi’nde yeni açılan İnlice yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürülmesi için Doğu Kırsal ve Batı Kırsal olarak iki ayrı yol ekibi kurduklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kışın bozulan kırsal yollarında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hızlı ve etkin müdahale için iki ayrı ekip görevlendirildi. Biri doğuda diğeri batı kırsalında görev yapıyor. Şu an Süleymanlarda çalışmalar devam ediyor. Çalışmalarımız Dereköy, Paşaköy, Mahmuseydi, Öteköy, Taşbaşı, Üzümlü, Bucak ve Akçatı Mahallelerinde devam edecek.” dedi.
Son Güncelleme: 23.03.2017 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81