Burun Ucu Estetiği

Burun Ucu Estetiği

22 Kasım 2017 Çarşamba 23:44
Burun Ucu Estetiği

Burun Ucu Estetiği İle Bambaşka Görünüm

 

            Yüzün genel görünümünü çok ciddi derecede etkileyen burun ucu estetiği, birçok kişinin başvurduğu önemli operasyonlardan biridir. Dışarıdan bakıldığı zaman ya da gülerken meydana gelen sinirli, asosyal ve çirkin görünümden; şirin ve sempatik bir görünüme çevrilebilen işlem adresinde de belirtildiği gibi burun ucu estetiği ile mümkündür. Burun ucu desteği zayıf olan ve burun ucu aşağıya doğru düşük olan kişilerde uygulanan burun ucu estetiği, ifade değişikliği yaratması nedeni ile çok dikkat çekmektedir.

 

            Burun ucu, genel yüz görünümde en çok dikkat edilen alanlardan biridir. Burun ucu estetiği ile gözler arasındaki mesafede herhangi bir değişim yaşanmamaktadır. Ancak genel olarak yüz yapısı daha sempatik ve daha güzel olmaktadır.

 


            Öncelikle aracılığı ile başvuran kişilere ideal burun ucu seçimi yapılır. Bu aşamada kişinin istekleri de temel alınarak yüz yapısına en uygun burun ucu seçimi belirlenir. En yaygın görülen şekil bozukluklarından bazıları şunlardır: Burun ucu genişliği, burun deliğinde asimetri, burun ucunda düşüklük, mandal sıkıştırmış şeklinde duran burun ucu. Hastalarda görülen bu burun ucu şekil bozuklukları, kişilerin ciddi anlamda psikolojisi bozabilmektedir. Bu nedenle Opr. Dr. Gökhan Haytoğlu tarafından uygulanan buru ucu estetiği ile kişiler bambaşka bir görünüme kavuşmaktadır.

 

 Burun Ucu Estetik Uygulaması

 

            Burun ucundaki kıkırdakların şekillenmesini sağlayan burun ucu estetiği ile üst kısımda bulunan kemiklere herhangi bir müdahale yapılmamaktadır. Hem lokal hem de genel anestezi ile yapılabilen burun ucu estetiği, burun ucunun sivriltilmesini ve istenilen şekle sokulmasını sağlar.

 Diğer burun ameliyatlarına göre çok daha kısa sürede iyileşen burun ucu estetiği sonrasında burun çevresinde morarma, şişme ya da farklı yan etkiler görülmemektedir. Çok iyi sonuçlar alınan burun ucu estetiği için https://www.gokhanhaytoglu.com/burun-ucu-estetigi.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 27.11.2017 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81