Bursa'nın Kalbinde Kendinizi Evinizdeymiş Gibi Hissedin!

Bursa'nın Kalbinde Kendinizi Evinizdeymiş Gibi Hissedin!

07 Temmuz 2017 Cuma 13:04
Bursa'nın Kalbinde Kendinizi Evinizdeymiş Gibi Hissedin!

Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış olan Bursa şehrinin her köşesinde ayrı bir tarihi mekan ile karşılaşmanız mümkün. Bunun yanında Türk mutfağının en zengin yemek kültürüne sahip şehirlerinden birisidir Bursa, bu nedenle de her mevsim yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilmektedir. Gelen ziyaretçilere kaliteli bir hizmet vermek amacıyla da tüm dünya da konuklarını ağırlayan oteller zincirinin bir halkası olarak da sizlere müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmet vermektedir.

 

 Yenilikçi Anlayış

 

            Open Lobyy konseptini ilk kez misafirlerine yaşatan ve bunun çok beğenilmesinden memnun olan bu otelde resepsiyon, dinlenme alanları, restoranlar, oyun alanları gibi ortak paylaşım alanları bir arada bulunmaktadır. Sadece kalan misafirlerine değil aynı zamanda Bursa şehrinde yaşayan insanlara da hizmet vermekte olan restoranlarında yerel ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini hazırlamakta ve sunmaktadır.

 



 


 Bursa'nın Merkezinde Olmanın Avantajını Yaşayın

 

            Ulaşım sorunu bütün büyük şehirlerde olduğu gibi Bursa'da da bir sorun olabilmektedir. Misafirlerinin bu sorundan etkilenmemesi için merkezde yapılan bu otel ile istediğiniz her yere kısa bir sürede gidebilirsiniz. Geniş otoparkı sayesinde araçlarınızı da rahatça park edebilir ve Bursa merkez de istediğiniz gibi fitness alanlarından restoranlarından ve kafelerinden yararlanabileceğiniz bir mekana gelebilirsiniz.

 

 Engelliler İçin Engelsiz Odalar

 

            18 adet teras, 10 adet executive, 5 king corner odanın yanında 2 adet de engelli odası ile Holiday Inn Bursa City Centre toplamda 120 oda ile hizmet vermektedir. Burada çalışan ekip özel olarak seçilmiştir ve sizlere her zaman güler yüzlü bir şekilde yardımcı olmaktadırlar. Özel olarak hazırlanmış toplantı salonları ile de Bursa ilinde olan firmalara hizmet verdiği kadar diğer şehirlerde faaliyet gösteren firmalara da hizmet vermekte ve kent merkezinde olması sayesinde de tercih edilmektedir.

 

Daha detaylı bilgi için :

Son Güncelleme: 25.12.2017 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81