Bursa Nilüfer Satılık Lüks Daire

Bursa Nilüfer Satılık Lüks Daire

24 Şubat 2017 Cuma 17:43
Bursa Nilüfer Satılık Lüks Daire
seçenekleri sayesinde mükemmel bir yaşamın kapısını aralayabilirsiniz.



Alpiş İnşaat olarak Bursa Nilüfer bölgesinde gerçekleştirdiğimiz konut projelerinde gerçek lüks yaşantının karşılanması için gerekli özelliklere sahip daireleri sizlere sunmaktayız. Sadece daire içi değil bina ve bina çevresinin de sizlere bir çok imkan sağlaması yaşayacağınız ayrıcalıktır. Bursa’nın en önemli bölgelerinden biri olan Nilüfer’de mükemmel bir daireye sahip olmak istiyorsanız bizleri tercih etmeniz yeterlidir.



Sizlere sunduğumuz projelerinde bina çevresinde bir çok olanak bulunmaktadır. Banka, alışveriş merkezi, spor salonları, havuz, park, bahçe, spor sahaları gibi bir çok olanak sizin daha kaliteli bir yaşam ortamına kavuşmanız için sunulmaktadır. Verilen bu imkanlar sayesinde her ihtiyacınızı kısa mesafeler ile karşılayabileceksiniz. Binalar ısı ve ses yalıtımına sahiptir. Bu özellik sayesinde evinizi daha kolay ısıtabilir ve daha sessiz bir ortama sahip olabilirsiniz. Görüntülü diafon olanakları sayesinde dış kapıdan ziliniz çaldığında ekrandan zile kimin bastığını görebilirsiniz. Güvenlik konusunda büyük özen gösterdiğimiz konularımızda aynı zamanda bir çok noktada kamera bulunmaktadır. Alarm sistemleri sayesinde yangın gibi durumlarda otomatik devreye giren sistemler güvenliğinizi sağlamaktadır. Projelerimizde bulunan dairelerimizde çift banyo özelliği bulunmaktadır. Standart banyonun yanı sıra ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Banyo, tuvalet, mutfak gibi alanlarda ihtiyacınız olan dolam sistemleri bizim tarafımızdan birinci sınıf kalite malzemeler kullanılarak monte edilmektedir. Kaliteli bir yaşamın adresi olan dairelerimizde ithal duvar kağıtları kullanılmaktadır. Daire içinde güvenliğiniz için gaz alarm sistemleri de bulunmaktadır. Bu sistemler sayesinde herhangi bir gaz kaçağı durumunda alarm devreye girere ve gerekli müdahalenin yapılması için alarm verilir.



konseptimizde dairelerimiz merkezi yerlere ve kamusal alanlara da yakın olması ile ayrı bir değer kazanmaktadır. Günlük işlerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan kurumlara yakın olduğu gibi kısa mesafeler ile önemli noktalara ulaşabilirsiniz. Donanımlı bir evde oturmak ve aynı zamanda şehrin merkezinde olmak için sizlere sunduğumuz dairelerden seçiminizi yapabilirsiniz. Alpiş İnşaat olarak 12 yıldır verdiğimiz hizmetler ile bir çok projeye imza attık. Projelerimizin gösterdiği kalite ile kısa sürede tükenen dairelerimizde yüzlerde mutlu müşteriye ulaştık. Bu çizgiden ayrılmadan yeni projelerimiz ile insanların kaliteli bir ortamda yaşam sürmeleri için gerekli olan bütün çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Sizlerde mutlu müşterilerimiz arasında yer almak ve Bursa’nın en önemli noktalarından birinde yaşamanızı sürdürmek için bizi tercih edebilirsiniz.
Son Güncelleme: 25.02.2017 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81