Burdur’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklu

JANDARMA’ DAN UYUŞTURUCU OPERASYONU.

Burdur’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklu

JANDARMA’ DAN UYUŞTURUCU OPERASYONU.

19 Haziran 2020 Cuma 09:40
Burdur’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklu

Burdur’da yapılan uyuşturucu operasyonunda iki şüpheli tutuklandı. Operasyonda çok sayıda ses ve gaz tabancası ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bucak ilçesinde O.A ve O.O isimli şahısların “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” yaptıkları yönünde bilgi elde edildi. Alınan duyum üzerine İl Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 7 adet uyuşturucu hap, bir adet 9 milimetre çapında ses ve gaz tabancası, 6 gram kenevir tohumu, 66 adet 9 milimetre çapında ses ve gaz fişeği ve bir adet 9 milimetre çapında fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli O.A. ve O.O. isimli şahıslar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81