Bu ayıp kimin?

Bu ayıp kimin?

12 Ekim 2017 Perşembe 19:42
Bu ayıp kimin?
Keykubat Caddesi Damlataş girişinde bulunan kavşakta yapılan çalışma turizmcileri ve vatandaşları çileden çıkarttı. Otellere turist getiren birçok tur otobüsü geçiş yapamazken, otobüste bulunan turistler ise bu rezilliği telefonları ile görüntüledi.
 
ŞİMDİ BUNUN ZAMANA MIYDI?
Turizm sezonun bitmesine günler kala, Keykubat Caddesi Alaiye Otel karşısında bulunan kavşakta Büyükşehir ekipleri tarafından yapılan kavşak çalışması vatandaşları ve turizmcileri çileden çıkarttı.  Büyükşehir yetkilileri asfaltın yukarı doğru şişme yaptığını ve araçların altına çarptığını söylediler. Kavşak asfaltı greyder ile tamamen yoldan kazınırken, buna tepki gösteren sürücüler ve vatandaşlar, "Şimdi bunun zamanı mıydı?" diyerek tepki gösterdiler.
TURİSTLER REZALETİ GÖRÜNTÜLEDİ
Damlataş Caddesi girişinde yapılan kavşak çalışması ise havaalanından ve turdan gelen otobüslere engel oldu. Turist taşıyan otobüsler, otellere ulaşmakta güçlük çekerken, otobüste bulunan b.ir çok turist bu rezaleti cep telefonları ile görüntüledi. Bazı turistler ise acentalarına bu fotoğrafları göndererek otellerini önünde kazı çalışması olmasından dolayı tepkili olduklarını dile getirdiler.
ALMANYA'DAN TELEFON GELDİ
Bir çok turist bu zamansız çalışmayı sanal ortamda paylaştı. Bu paylaşımları gören ve Alanya'ya tatile gelecek olan bazı Alman turistler otelleri arayarak, "Otel önünde çalışma varmış. Biz tatile gelmek istiyoruz inşaat alanına değil. Tatilimizi iptal ediyoruz" diye telefon konuşması yaptıkları öğrenildi. Otelciler ve çevre turizm esnafı bu tür çalışmaların sezon sonuna doğru yapılmasını istediler. 
Son Güncelleme: 12.10.2017 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81