Bronzlaşmanın Tadına Antalya'da Varın

Bronzlaşmanın Tadına Antalya'da Varın

28 Haziran 2017 Çarşamba 03:11
Bronzlaşmanın Tadına Antalya'da Varın


Tatil için en güzel rotaların başında gelen Antalya hem denizi hem de uzun ve parlak kumsalları ile tatilcilerin gönlünde taht kuruyor. Özellikle yabancı turistlerin de sıkça tercih ettiği Antalya’da hemen herkes için bir tatil seçeneği bulmak mümkün. Tatilinizi nasıl geçirmek istediğinize karar verdikten sonra Antalya’nın hangi beldesine gitmek istediğinizi çok daha kolay bir şekilde seçmeniz mümkün olacak.



Antalya merkez her yere eşit mesafesi ve hareketli hali ile özellikle kalabalıktan hoşlanan kişiler için kesinlikle tercih edilmesi gereken bir seçenek. Kale’de denize karşı keyif yaparken tüm yorgunluğunuzu unutacaksınız. Alanya ise lüks otelleri ve muhteşem tarihi özellikleri ile turistlerin vazgeçemediği yerler arasında yer alıyor. Her bütçeye uygun bir otelin olduğu bu tatil beldesinde siz de aradığınız her şeyi bulabileceksiniz.



Eğer hala muhteşem bir doğaya sahip olan Olimpos’u görmediyseniz kesinlikle çok şey kaybetmişsiniz demektir. Muhteşem doğası ve rahat tatil anlayışı ile doğanın içinde huzura erişebileceğiniz bu tatil beldesinde şehrin tüm kalabalığını unutacaksınız.

Sahil uzunluğu oldukça geniş olan ve muhteşem plajlara sahip olan Kaş, Antalya’nın en çok tercih edilen rotalarından biri. Antik bir tiyatrodan dünyaca ünlü plajlara kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bu muhteşem tatil beldesini rotanıza mutlaka eklemelisiniz.

Antalya’ya 40 km mesafede yer alan Kemer küçük bir köyden Turizmin en önemli merkezlerinden biri haline gelmiş durumda. Şelalesi ile görülmeye değer olan Manavgat, tapınaklar ve müzeler bakımından da oldukça etkili bir tatil beldesi. Deniz ve kültür tatilini aynı anda yapmak isterseniz kesinlikle doğru rotanız burası olmalı.



Mavi ve denizin muhteşem dansını seyretmek için Adrasan’ı tercih edebilir, 2 km uzunluğundaki kumsalın tadını doyasıya çıkartabilirsiniz. Akşamları dans etmek için tek olanağınızın kumsalda açacağınız müzik ile olacağını belirtmek isteriz.

Kaş’a bağlı turistik bir yer olan Kalkan, 3000 yıl önce Likya Uygarlığına ev sahipliği yapmış muhteşem bir tatil beldesi. Çevresinde bu döneme dair kalıntılar barındıran Kalkan, o bölgeyi ziyaret etmeniz için size 1’den fazla neden sunuyor. Side’de kendinizi tarihi bir kişilik olarak düşünerek eski uygarlıklar ile bütünleşebilir, aynı zamanda muhteşem bir deniz ile yılın tüm yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.



Uygun bir tatilin anahtarı olan Belek, Antalya’nın en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri. Sizde kendiniz için harika bir tatil programı yapmak istiyorsanız işe mutlaka ucuzabilet.com sitesine girerek Antalya'ya uçak bileti alarak başlayabilirsiniz. Tüm hava yollarına ait en ucuz uçak biletlerine ulaşabileceğiniz ucuzabilet.com sitesi ile yolculuklarınızı çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. 



 https://www.ucuzabilet.com
Son Güncelleme: 29.06.2017 03:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81