Bölge Şampiyonu Özgün Kardelen!

Bölge Şampiyonu Özgün Kardelen!

28 Mart 2017 Salı 21:50
Bölge Şampiyonu  Özgün Kardelen!
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Akdeniz Bölgesi Yüzme Şampiyonası Alanya'da gerçekleşti. İlçemizi temsil eden Özgün Kardelen Spor Kulübü 3 sporcu ile yarışlara katıldı. Yarışmalar sonucunda 4 birincilik bir üçüncülük kazanan Özgün Kardelen'in sporcuları gururumuz oldular.

Hatice Demirel; 50 metre sırtüstü, 50 metre kurbalama ve 200 metre serbest katogorilerinde Akdeniz Bölge Şampiyonu, Güleser Demirel 100 metre serbest Akdeniz Bölge Şampiyonu Özgür Karadayı 100 metre serbest Akdeniz Bölge üçüncüsü oldular. Hatice Demirel ayrıca 50 metre sırtüstü katagorisinde Türkiye Şampiyonası barajını da geçti. Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu Kurucusu ve Spor Kulübü Başkanı Feridun Özdeş yaptığı açıklamada “Çok mutluyuz, Alanyamıza bir başarı daha getirdik. Bunlar tesadüfi başarılar değildir. Çok emek verildi. Sporcularımın yaşları çok küçük olmasına rağmen büyük başarılara imza attılar. Bu başarıların gelmesinde tabi ki aileleri ve antrenörleri çok büyük paya sahipken bunun yanında bize her türlü kolaylığı sağlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Belediye spor Müdürü Levent Uğur ve İlçe spor müdürü Erdal Tamrak'a da teşekkür ederim. Yolumuz uzun, daha büyük başarılar gelecektir. Unutmamak gerekir ki başarı tesadüfi değildir. Özel çocuğu olan aileler mutlaka spor ile tanışmalıdır.” dedi.
Son Güncelleme: 28.03.2017 21:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81