Hizan’da korona virüs denetimleri

BİTLİS’İN HİZAN İLÇESİNDE KORONA VİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR.

Hizan’da korona virüs denetimleri

BİTLİS’İN HİZAN İLÇESİNDE KORONA VİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR.

17 Eylül 2020 Perşembe 14:56
Hizan’da korona virüs denetimleri

Bitlis’in Hizan ilçesinde korona virüs denetimleri devam ediyor.

İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek’in katılımıyla denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde, korona virüs salgınının sağlık ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve yayılım hızının kontrol altında tutulması amaçlanıyor.

Sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uyan vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Yelek, “İlçe esnafımızla ve vatandaşlarımızla birlikteyiz. Emniyet, jandarma ve zabıta ekiplerimiz ile birlikte denetimlerimizi sürdürüyoruz. İlçemiz genelinde denetimlerimiz artarak devam ediyor. Denetimlerimiz virüs bitene kadar devam edecek. Kurallara uymayan vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Sağlıklı bir hayat için hep beraber denetimlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81