BİRLİK ÇAĞRISI

BİRLİK ÇAĞRISI

05 Eylül 2017 Salı 00:13
BİRLİK ÇAĞRISI
Bayramda Alanya ve Antalya'nın bazı ilçelerinde halkla buluşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu her gittiği yerde birlik ve beraberlik mesajları verdi. Fitneye gerek olmadığına dikkat çeken Bakan Çavuşoğlu, “Bencillikle olmaz, fitne şeytandandır. Fitneye de kanmayacağız. Birbirimizin arkasından konuşmayacağız, iftara atmayacğız, yalan söylemeyeceğiz. Dürüst olacağız, samimi olacağız, içten olacağız, doğal olacağız doğal. Ak Partiliye bu yakışır, Ak Partiliye kenetlenmek yakışır” dedi.
 
TAZİYEYE KATILDI
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği baba ocağı Alanya'da Emine Özmüftüoğlu Camii'nde bayram namazını kıldı. Bakan Çavuşoğlu, cami çıkışında kendisine ikram edilen iki bisküvi arasına sıkıştırılmış lokumu yedi. Çocuklara koruması aracılığıyla 20'şer lira bayram harçlığı veren Çavuşoğlu, bayramın birliği ve kardeşliği güçlendirmesi dileğinde bulundu. Çavuşoğlu, sonrasında AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın'ın vefat eden kayınbiraderi Hüseyin İdrisoğlu'nun taziyesine katıldı.
"DÜRÜST VE SAMİMİ OLACAĞIZ"
Çavuşoğlu, Alanya'nın ardından Ak Parti Antalya İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Burada konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bakan Çavuşoğlu, “Büyük hedeflerimiz için güçlü olmalıyız. Sadece iyi niyetli olmamız yetmez. Siyasette, davada biz var, ben yok. Yani öyle ‘Ben tek başıma olacağım, benim sözüm geçecek, ben bakanım, ben şuyum’ olmaz. Bencillikle olmaz, fitneye gerek yok, fitne yapmayacağız. Fitne şeytandır. Fitneye de kanmayacağız, birbirimizin arkasından konuşmayacağız, iftara atmayacağız, yalan söylemeyeceğiz, dürüst olacağız, samimi olacağız, içten olacağız, doğal olacağız doğal. Ak Partiliye bu yakışır. Ak Partiliye kenetlenmek yakışıyor!” şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 05.09.2017 00:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81