Binler Gökbel'de buluştu

Binler Gökbel'de buluştu

30 Temmuz 2017 Pazar 20:17
Binler  Gökbel'de  buluştu
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Serkan Kaya konseriyle başladı. Organizasyon öncesi dev ekranda Alanya Belediyesi’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırım ve projelerle ilgili bir sunum yapıldı.
 
YÜCEL, “GÖKBEL GÜREŞLERİ, KÜLTÜRÜMÜZ İÇİN ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON”
Sunumun ardından kürsüye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konsere gelen misafirleri selamlayarak, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Yücel konuşmasında Gökbel Güreşleri’nin ata sporu ve kültürümüzün yaşatılması için düzenlenen önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.
Başkan Yücel daha sonra meydanı dolduran kalabalığa seslenerek, görev süresince yaptığı hizmet, projeler ve yatırımları özetleyen bir konuşma yaptı. Yücel, 3 yıllık görev sürecinde 304 milyon TL. yatırımla 216 dev eseri Alanya’ya kazandırdıklarını söyledi.
YURDAKUL, “ALANYA İL OLMALI”
Başkan Yücel’in konuşmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı  Mehmet Günal ve MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul da birer konuşma yaparak, 13.kez başarıyla gerçekleştirilen Gökbel Güreşleri’nden dolayı Belediye Başkanı Yücel’i tebrik ettiler. 
“MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sizlere sevgi ve saygılarını sunuyorum” diyerek konuşmasına başlayan Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, Alanya’nın il olması gerektiğini söyledi. Yurdakul, “Alanya bir kültür bir medeniyet şehri. Bu medeniyet il olmayı hak ediyor. Bu isteğinizi MHP olarak destekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
Genel Başkan Yardımcısı Günal ise “Gökbel deyince artık insanların aklına ilk güreş geliyor. Bu güzel yaylada bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Belediye Başkanımız Yücel ve ekibini kutluyorum” dedi.
Organizasyona, MHP Antalya Milletvekilleri Ahmet Selim Yurdakul ve Mehmet Günal, İlçe Jandarma Komutanın Binbaşı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ile STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
KAYA, “BU YOLLARI AÇMAK BU KADAR İNSANI BURAYA GETİREBİLMEK KOLAY İŞ DEĞİL”
Gökbel Güreşleri’nin ilk gününde sahne alan Serkan Kaya, basına verdiği röportajda, “ Bu yolları yapmak bu kadar insanı buraya getirmek kolay iş değil. Belediye Başkanını ve ekibini gönülden tebrik ediyorum. Gökbel muhteşem bir yayla. Dünyanın her yerinden insanların Alanya’ya gelmesi, Alanya’yı görmesi gerektiğini düşünüyorum.” dedi.
Daha sora sahneye çıkan Serkan Kaya, müzik piyasasında çıkış yaptığı “Mesele” şarkısıyla konserine başladı. Kaya konser alanını dolduran 10 binlerce hayranına, “Zor Bela, Kalakaldım, Bu Şehrin Geceleri” gibi en güzel parçalarını söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Serkan Kaya, geceyi davul show’la tamamladı.
YÜCEL, KAYA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Serkan Kaya’ya teşekkür plaketi takdim etti. Kaya’ya ayrıca üzerine resmi olan bir su kabağı portresi ve onun yanı sıra Alanya şalvarı, kasket, kuşak ve yelekten oluşan bir yöresel Alanya kıyafet takımı hediye edildi. Kasket ve yeleği sahnede giyen Kaya, Gökbel’in serin havasında böyle güzel bir organizasyonda yer aldığı için çok şanslı olduğunu söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Son Güncelleme: 30.07.2017 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81