Bilgisayar kurs kayıtları başlıyor

Bilgisayar kurs kayıtları başlıyor

22 Kasım 2017 Çarşamba 20:24
Bilgisayar kurs  kayıtları başlıyor
Alanya Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’ne bağlı Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek Temel Bilgisayar Kullanımı ve Office Programları Eğitim Kursu kayıtları başlıyor.Emine Hacıkura Kütüphanesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen 2017-2018 eğitim/öğretim döneminin ilk eğitimi olan “Temel Bilgisayar Kullanımı” ve “Office Programları Eğitimi” modüllü ücretsiz Bilgisayar Kursu Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde başlıyor. 05 Aralık 2017-16 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenecek kurslara kayıtlar başladı.
MEB ONAYLI SERTİFİKA VERİLECEK
05-29 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Temel Bilgisayar Kullanımı” kursu, 32 ders saati sürecek. Eğitim sonunda yapılan sınav ile başarılı olan kursiyerler, MEB onaylı Bilgisayar Kullanımı sertifikası almaya hak kazanacaklar.
OFFICE PROGRAMLARI DA ÖĞRETİLECEK
02 Ocak 2018-16 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Office Programları Eğitimi” ise 72 ders saati sürecek. Bu eğitimin ardından da yapılan sınav neticesinde başarılı olan kursiyerlere, MEB onaylı “Office Programları Eğitimi sertifikası verilecek.
KURSLARDAN BUGÜNE KADAR 1037 KİŞİ YARARLANDI
2009 yılından bu yana yapılan protokoller gereğince Alanya Belediyesi’nin, Alanya Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde 628 kişi, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği iş birliğinde ise 409 kişi olmak üzere toplamda 1037 yetişkin Temel Bilgisayar Kullanımı ve Office Programları Eğitimi’nden yararlandı. Temel Bilgisayar Kullanımı ve Office Programları Eğitimlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların Emine Hacıkura Kütüphanesi’ne şahsen başvurması gerektiği açıklandı.
Son Güncelleme: 22.11.2017 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81