Bilecikspor yararına festival

BİLECİK'TE ANADOLU KERVANI YÖRESEL ÜRÜNLER FESTİVALİ BAŞLADI

Bilecikspor yararına festival

BİLECİK'TE ANADOLU KERVANI YÖRESEL ÜRÜNLER FESTİVALİ BAŞLADI

02 Temmuz 2020 Perşembe 14:05
Bilecikspor yararına festival

Bilecik’te Bilecikspor’a destek amacıyla başlatılan Anadolu Kervanı Yöresel Ürünler Festivali büyük ilgi görüyor.

Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi kapalı pazar alanında 30 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivale, Bilecikli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken, değişik tatlar tatmak isteyen Bilecikliler için büyük fırsat oldu. Trabzon, Kayseri, Gümüşhane, Isparta gibi Türkiye’nin birçok ilinden yöresel lezzetleri Bilecik halkıyla buluşturan festival Bilecikspor’a büyük destek sağlayacak.

" Bağış yazıp 1969’a göndererek Bilecikspor’a 11 lira bağışta bulunabilirsiniz"

Bilecikspor Genel Sekreteri Murat Yardımcı, festival ile ilgili yaptığı açıklamada, "81 ilin değişik yerlerinden yöresel ürün olarak Anadolu kervanı adı altında Bilecikspor’a destek olmak amacıyla buraya geldiler. Bütün Bilecik halkını bu şenliğe davet ediyoruz. Bilecik sporu hak ettiği yerlerde görmek istiyorsanız lütfen Bilecikspor adı altında gelen her şeye ilgi ve alaka gösterelim. Değişik kampanyalar yapıyoruz bu sene farklı bir yönetim var. Bağış yazıp 1969’a göndererek Bilecikspor’a 11 lira bağışta bulunabilirsiniz. Ençok ilgiyi maalesef Bilecik’in dışında yaşayan hemşehrilerimiz gösteriyor. Bu konuda Bilecikli vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81