Başkan Şahin, şoför esnafı ile bir araya geldi

AŞKAN ŞAHİN, ŞOFÖR ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Şahin, şoför esnafı ile bir araya geldi

AŞKAN ŞAHİN, ŞOFÖR ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

08 Temmuz 2020 Çarşamba 14:26
Başkan Şahin, şoför esnafı ile bir araya geldi

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldi.

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz ve odaya kayıtlı üyelerin katıldığı programda Başkan Şahin, oda üyelerini dinledi. Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Şahin, ‘’Belirli dönemlerde ilimizdeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yöneticileriyle bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kez Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldik ve talep, önerilerini dinledik. Bilecik Belediyesi olarak çözüm odaklı yaklaşımlarımız ile her zaman bütün esnafımızın yanındayız’’ dedi.

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aydeniz ise Başkan Şahin’e, düzenlenen programdan dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen programda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, üyelerin soruları hakkında teknik bilgiler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81