Bil Okulları eğitime hazır

Bil Okulları eğitime hazır

12 Temmuz 2017 Çarşamba 20:25
Bil Okulları eğitime hazır
Alanya Bil Okullları Müdürü Gizem Yıldırım, örnek bir kurum olarak saygın bir marka haline gelen Bil Okulları’nın Alanya’da 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı içinde hizmete başlayacağını duyurdu. 
 
Alanya Bil Okullları Müdürü Gizem Yıldırım, velilere şöyle seslendi: “İstanbul'da  küçük bir adımla başlayan ilk adım bugün ülkemizde ciddi bir gelecek tasarımının, geniş ölçekli bir vizyonun bütün kararlara ve çalışmalara eşlik ettiği bu süreçte yayınları, dershaneleri, kursları, okullarıyla Türkiye’nin en büyük eğitim zincirine dönüşmektedir..Örnek bir kurum olarak saygın bir marka haline gelen Bil Okulları Alanya’da 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı içinde hizmete başlayacaktır.
Seçkin kadrosu, özverili çalışmaları ile 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Alanya 'da hedeflerini büyük planlayan nitelikli yayınları, etkin ders ve başarı takip sistemi ile farklı eğitim anlayışlarını getiren bir kurum olacaktır.
23 yılı aşkın süreç içinde, Atatürk ilke ve İnkılâpları doğrultusunda çağdaş bir eğitim anlayışı içinde hareken eden Alanya Bil Okulları ülkemize yakışır nitelikte fiziki yapısı, yüksek teknoloji imkânlarıyla uluslararası standartlarda bir kurum olarak Alanya’da kurulmuştur.
Türkiye’nin yaygınlığı yüksek, büyük ve güvenilir eğitim kurumlarından biri olan Bil Eğitim Kurumları; kaliteli ve kapsamlı yayınları, seçkin eğitimcilerden oluşan nitelikli kadrosu, özgün bir sistematiğe ve planlamaya sahip yönetim anlayışı, özveriyle ve yeniliklere açık bir anlayışla çalışan okulları her yıl yüz binlerce gencimizi geleceğe hazırlamaktadır. 
Yayınları ve dershaneleri ile ulusal marka haline gelen Bil Eğitim Kurumları, Türkiye’ye seçkin kurumlar kazandırma çalışmalarına hız vermiş ve 23 yıllık eğitim deneyimini aktarmak üzere okullaşma süreci başlatmıştır. 
Okul ve dershane sisteminin birlikte yürütüldüğü programlar ile öğrencilerimizin hedeflerine ulaştığı Bil Okulları programı okulumuzda uygulanacağı için öğrencilerimizin dershaneye ve özel derslere ihtiyacı kalmayacaktır. Eğitm ve Öğretim sürecimiz içinde e-BİL sistemi ile siz sayın velilerimiz de takip imkanı bulabileceksiniz.
Alanya Bil Okulları, yoğun bir çabanın ve emeğin ürünü olarak ortaya çıkmıştır. Yurt içinde ve dışında köklü eğitim kurumları ziyaret edilmiş, fizikî yapıları ve eğitim sistemleri incelenmiş, yüzlerce eğitimciden de görüş alınmıştır. Okulumuzun mimarî yapısı, eğitim sistemi, programları dâhil tüm konsepti, konunun uzmanları ve akademisyenlere danışılarak oluşturulmuştur. 
Alanya Bil Okulları, Alanya 'nın  merkezi bölgelerinden birinde yaklaşık 3500 metrekarelik  bir eğitim kompleksi olarak tasarlanmış; bütün mekânların ferah ve geniş olmasına dikkat edilmiştir. Dersler geniş, ferah, şeffaf ve teknolojik donanımlı sınıflarda işlenecektir.Sınıflar, kapılar, pencereler, tahtalar, koridorlar, salonlar ve etkinlik alanları mevzuatın gerektirdiği ölçülerin neredeyse iki katı büyüklüğünde yapılmıştır. 
Alanya Bil Okulları’nın inşasında birinci sınıf malzemeler kullanılmış ve tüm bina yüksek teknolojiyle donatılmıştır. Böyle bir mekânda, böyle bir ortamda eğitime büyük bir avantajla başlayan öğrenciler kuşkusuz geniş bir ufka ve gelecek tasarımına sahip olacak, büyük başarılara imza atacaklardır. Donanımlı aboratuvarlar ile her kademede yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri hedef alınmıştır.
Her öğrencimizin güne sabah kahvaltısı ile başlayarak, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı ile dengeli beslenmesini planladık. Sanat okullarını aratmayan alt yapı ve uzman kadrosu ile öğrencilerimizin sanat eğitimleri planlanmıştır. Açık ve kapalı spor mekanları ile spor etkinliklerinde iddialı hedeflerimizle öğrencilerimizin sağlıklı gelişimleri planlanmıştır.
Kapsamlı bilim atölyeleri ile öğrencilerimiz öğrenmeyi zevkle yaşayacak eğitimdeki farklı yaklaşımları hayatlarına uyarlayarak yarının üretken, saygın bireyleri arasında olma imkânını kazanacaklardır. Ülkemize donanımlı, karakterli, meslek hayatlarında ve sosyal yaşamlarında başarılı, bireyler yetiştirmeyi hedefleyen uzman kadromuzla Alanya Bil Okulları 2017-2018 Eğitim  ve Öğretim yılına hazırdır. 
Siz sayın velilerimiz ve öğrencilerimiz ile çıkacağımız yolculuğumuzdaki tüm çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Uzman ekibimiz ile oluşturduğumuz çalışma takvimini sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız. Başarılı ve sağlıklı günler dilerim.”
 
 
Son Güncelleme: 12.07.2017 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81