BİL'den eğitim çıkarması

Alanya'da öğrenci kayıtlarına başlayan ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlayacak olan BİL Okulları Goldcity Otel Konferans salonun da bir çalıştay düzenledi

BİL'den eğitim çıkarması

Alanya'da öğrenci kayıtlarına başlayan ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlayacak olan BİL Okulları Goldcity Otel Konferans salonun da bir çalıştay düzenledi

07 Nisan 2017 Cuma 21:50
BİL'den eğitim çıkarması
Bil Okulları Alanya ve İstanbul Aydın Üniversitesi iş birliğiyle eğitimde inovasyon çalıştayı Goldcity Hotel kompleksinde 1-2 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.  Yaklaşık 150 kişinin katıldığı çalıştayda Bil Okulları Genel Müdürü Orhan Dağhan, Eğitim Yönetimi Danışmanı Tuncay Akçadağ, Öğretmen Eğitimcisi Yusuf Ziya Güldere, Akademik Direktör Nüzhet Tolga, Yurtdışı Eğitim Direktörümüz Banu Alptekin çalıştayda eğitimler verdi. Veli ve öğrencilerinde katıldığı çalıştayda Dünyada başarılı olmuş eğitim sistemleri ve ülkemizdeki uygulamaları üzerinde duruldu. “Dünya İnovasyon Okulu” mottosu (sloganı) ile Alanya’da hizmet verecek olan Bil Okulları Alanya kurucusu Erdal Sayi, Türkiye’nin yedi bölgesinde hizmet vermekte olan bir dünya okulu ile Alanya’ya hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

BİL MEZUNLARINA AYDIN ÜNİVERSİTESİ BURSLU OLACAK

 İstanbul Aydın Üniversitesi Alanya Bil Koleji’nin 40 öğretmen ve 400 öğrenci kapasiteli bir okul olacağını belirten Sayi, “Sistemimiz 'Dünya İnovasyon Okulu Ödülü'nü alan bir sistem. İngilizce'de uluslararası akreditasyona sahip. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz İstanbul Aydın Üniversitesi'nde yüzde 50 burslu eğitim görme imkânına da sahip olacak. Eğitim kadromuzun tamamı yüksek lisans veya doktora eğitimini almış öğretmenlerden oluşacak. Alanya Bil Koleji 4 profesör, 6 doçent ve 5 yardımcı doçent doktordan oluşan danışman kadrosuyla hizmet içi eğitimlerini de sürdürecek. Döt buçuk dönüm alan üzerine kurulacak olan okulumuzun mimari standartları Bil Kolejleri standartlarına tamamen uygun. Dil yeterliliklerini ön plana çıktığı, öğrencilerin sanat, spor, müzik gelişimlerinin her zaman önemsendiği, mutlu kendine güvenen birey yetiştirmeye yönelik bir eğitim modelin temsilcisiyiz. Hepsinden önce düşünen, düşündüğünü tasarlayan, tasarladığını uygulayan, uyguladığını üreten ve ürettiği değeri insanlığın hizmetine sunan yeniliğe, gelişime ve aydınlık geleceğe yürüyen nesiller yetiştirmek amacı ile Alanya’da eğitime başlamak için sabırsızlanıyoruz” dedi. Çalıştay sonunda tüm katılımcılara katılımları için teşekkür belgelerini  Bil Okulları Genel Müdürü Orhan Dağhan takdim etti.

NÜSHET TOLGA'YA SÜRPRİZ KUTLAMA
Kurum öğretmenlerinden Nüshet Tolga'ya da şık bir sürpriz yapıldı. Yeni yaşına merheba diyen öğretmene, kurum kucu müdürü Erdal Sayi ve öğretmenler pasta keserek, iyi dileklerde bulundu. Sürpriz karşısında oldukça mutlu olan Nüshet Öğretmen, mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
Son Güncelleme: 07.04.2017 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81