Big Boss'a şık açılış

Big Boss'a şık açılış

24 Eylül 2017 Pazar 21:17
Big Boss'a şık açılış
Kısa sürede Alanyalıların gözdesi olan David People Big Boss, şık bir kokteylle Alanya mekanları arasında yeniden yerini aldı
 
 
Fatma-Kemal Bozkurt'un sahibi olduğu David People Big Boss, Damlataş sahil yolu üzerinde açıldı. Şık bir törenle hizmete giren Big Boss'un açılış törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Aday Adayı Mustafa Tuna, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu beraberindekilerle katılırken, çok sayıda davetli de katıldı. Kısa bir konuşma yapan Kemal Bozkurt, katılımcılara teşekkür ederken, Başkan Yücel'de konuşmasında 'Yeni bir işletmenin açılış töreni için toplandık. Alanya için hayırlı olsun' diyerek iyi dileklerini iletti. İkramların bol olduğu açılış töreninde, hoş sohbet eden katılımcılar, keyifli vakit geçirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış töreni sonrasında, Big Boss misafir akınına uğradı.
Son Güncelleme: 24.09.2017 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81