Berberoğlu, hafta sonu da boş durmadı

Berberoğlu, hafta sonu da boş durmadı

19 Haziran 2017 Pazartesi 23:42
Berberoğlu, hafta  sonu da boş durmadı
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve ekibi mübarek Ramazan Ayı'nın tamamında adeta kırsalı mesken tuttu. 
 
Ana kademe yönetimin yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ile Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık da ekipleriyle birlikte kırsal mahallelere giderek sorunlarını yerinde dinledikleri vatandaşın iftar sofralarına da konuk oldular. Hafta sonunu boş geçirmeyen Berberoğlu, Türkler Mahallesi'nde Hasan Aksoy'un iftar sofrasına konuk oldu. Paşaköy, Saburlar, Gümüşgöze ve Oba Alacami'de vatandaşı evinde ziyaret ettiklerini söyleyen Berberoğlu, "İftar öncesi ziyaretlerimizde Ramazan Ayı'nın güzelliğini ve hoşgörüsünü halkımızla birlikte paylaştık" dedi. Berberoğlu ve ekibi bugün de Akçatı ve Çeltek yayalasında vatandaşların evlerine konuk olup sorun ve taleplerini yerinde dinleyecek.
Son Güncelleme: 19.06.2017 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81