Berberoğlu: Arkadaşlarla görüşüp karar vereceğiz

Berberoğlu: Arkadaşlarla görüşüp karar vereceğiz

06 Temmuz 2017 Perşembe 02:12
Berberoğlu: Arkadaşlarla  görüşüp karar vereceğiz
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, İlçe Kongre süreciyle ilgili konuştu. Kongreyi Dışışleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da onay vereceği bir tarihte yapacaklarını açıklayan Berberoğlu, "Kongrelerimiz 19 Ağustos'ta başlayacak, 12 Kasım'da sona erecek" dedi. Yeniden aday olup, olmayacağına ilişkin de konuşan Berberoğlu, "Şuan için bir şey düşünmedik. Arkadaşlarla görüşmedik, bu tarihlerde dün belli oldu. Önümüzdeki süreçte bir değerlendirme yapıp, arkadaşlarla bir görüşüp, bir karar vereceğiz" dedi. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu dün partisinin İlçe Teşkilatı'nda gazetecilerle buluşup, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. AK Parti İlçe Kongresi'ni Dışışleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da onay vereceği bir tarihte yapacaklarını açıklayan Berberoğlu, "Biliyorsunuz AK Parti'de yenilenme kongreleri başlıyor. Bunlar bizim bayramlarımız, teşkilatların yenilenmesidir. Bu kongre Türkiye genelinde tüm ilçelerde 19 Ağustos'ta başlayacak, 12 Kasım'da bitecek. Bu süreç içinde Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı bir takvimde kongremizi yapacağız. Bakanımıza uygun bir tarihte kongremizi gerçekleştireceğiz. Biliyorsunuz bizim kongrelerimiz istişare kongrelerimizdir, genel merkez ve partinin bir takım temayüllerden geçerek bir aday belirlenir. Yine kongreye tek listeyle seçime gidilir, genel merkezimizin belirlediği bir adayın etrafında hep birlikte bir oluruz, çalışırız. Önümüzdeki 2019 seçimine en iyi şekilde hazırlanmış olacağız" dedi.  
'15 TEMMUZ UNUTULMAYACAK BİR GECEDİR'
Yeniden aday olup, olmayacağına ilişkin soruya ise Berberoğlu, "Şuan için bir şey düşünmedik. Arkadaşlarla görüşmedik, bu tarihlerde dün belli oldu. Önümüzdeki süreçte bir değerlendirme yapıp, arkadaşlarla bir görüşüp, bir karar vereceğiz" diye yanıt verdi. 15 Temmuz'a ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Berberoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Biliyorsunuz 15 Temmuz bizim için çok önemli. Türkiye'nin milletin, halkımızın, demokrasiye, hukuka sahip çıktığı bir gecedir. Hiç bir zaman unutulmaması gereken bir gecedir. Bununla da ilgili bir takım anma ve kutlama merasimi 11 Temmuz tarihinde başlayacak. Bu da Cumhurbaşkanlığı ve Valiliklerin hazırlayacağı bir program çerçevesinde olacaktır. Biz de bu belirlenecek programa katılacağız. 15 Temmuz hiç unutamayacağımız bir gecedir. Yine o gece beklediğimiz o meydanda bekleriz. Yine o gece tüm vatandaşlarımız anmak için sabırsızlıkla bekliyoruz."- Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 06.07.2017 02:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81