Üç mahallenin grup yolu genişletiliyor

Asmaca, Obaalacami ve Bademağacı Mahalleleri’nin Grup Yolu’nda genişletme çalışmaları başladı.

Üç mahallenin grup yolu genişletiliyor

Asmaca, Obaalacami ve Bademağacı Mahalleleri’nin Grup Yolu’nda genişletme çalışmaları başladı.

08 Mart 2018 Perşembe 21:04
Üç mahallenin grup  yolu genişletiliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Kırsal Alan ekipleri, Alanya’nın kuzeyinde yer alan Asmaca, Obaalacami ve Bademağacı Mahalleleri’ne giden Grup yolundaki genişletme çalışmalarına hız verdi. Kadıpınarı mevkiine kadar olan 1 km’lik bölümde gerçekleştirilen çalışmalarda kepçe ve grayderin yanı sıra kırıcı da çalışıyor. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney çalışmanın yapıldığı alanda incelemede bulundu. Asmaca Muhtarı Abdullah Zafer, Obaalacami Muhtarı Şevki Karaduman ve Bademağacı Muhtarı Mehmet Bilgin Güney’le birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle muhtarları “Kadıpınarı mevkiinden başlayan ve üç mahallenin kullandığı grup yolunun dar olan bölgeleri vardı.  Bu nedenle iki aracın yan yana geçmesinde sorunlar yaşanıyordu. Talebimizi Büyükşehire ilettik, kısa sürede çalışmalara başladılar. Bizim sesimizi duyan   ve hizmeti ayağımıza getiren Menderes Türel başkanıma çok teşekkür ediyoruz “ dediler. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “ kırsal alanlarda çok önemli yatırımlar yapıyoruz. Sorumluluk alanımız içinde bulunan yollara gerekli bakımın yanı sıra genişletme ve asfalt çalışmaları yapıyoruz. Birçok yolu tamamladık. Bu üç mahallemizin grup yolunu da kısa sürede genişletip asfaltlayacağız” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81