Tırılar'a asfalt müjdesi

Tırılar'a asfalt müjdesi

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:47
Tırılar'a asfalt müjdesi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tırılar Mahalle Muhtarı Orhan Güler’in daveti üzerine mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yücel davette Tırılar halkına asfalt müjdesi verdi. 
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tırılar Mahalle Muhtarı Orhan Güler’in daveti üzerine mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında sohbet etti. Tırılar Mahallesi Muhtarı Orhan Güler ve mahalle sakinleri de bugüne kadar yapılan hizmetler için Başkan Yücel’e teşekkür etti.
BAŞKAN YÜCEL ASFALT MÜJDESİ VERDİ
Tırılar Mahalle sakinleri, okulların eğitim ve öğretim kalitesinin yükseltilmesi için çalışmalarına aralıksız devam eden Alanya Belediyesi’nin Tırılar İlkokulu’nda yapmış olduğu çevre düzenlemesi ve spor alanları için Başkan Yücel’e teşekkür etti. Başkan Yücel ise; “Tırılar İlköğretim Okulu’na maddi anlamda ciddi bir hizmet yaptık. Merkezde bulunan ilkokullarda ne varsa kırsaldaki okullarımızın da aynı imkanlardan faydalanması amacındayız. Ayrıca yarından itibaren ekiplerimiz Tırılar Mahallesi’nde 7 km’lik alanda sathi kaplama asfalt çalışmasına başlayacak. Bölge halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.
 
Son Güncelleme: 09.08.2017 22:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81