Sorunları tek tek çözeceğiz

Asat, Alanya’nın doğu ve batı bölgelerindeki muhtarlarla bir araya gelerek, yapılan ve önümüzdeki süreçte yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Sorunları tek tek çözeceğiz

Asat, Alanya’nın doğu ve batı bölgelerindeki muhtarlarla bir araya gelerek, yapılan ve önümüzdeki süreçte yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

26 Kasım 2018 Pazartesi 11:05
Sorunları tek tek çözeceğiz

Asat Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, Alanya’da Asat yatırımları ve yapılacak çalışmalar konusunda üst üste toplantılar düzenledi. Önce Alanya’nın Doğu bölgesindeki muhtarlarla ardından Batı Bölgesindeki muhtarlarla  yapılan toplantılarda, Asat, Alanya!nın 102 mahallesine yaptığı yatırımlar ve önümüzdeki süreçte yapacağı hizmetler anlatıldı. Toplantıda ayrıca muhtarların talepleri de tek tek not edilerek hizmetlerin belirlenen bir takvim doğrultusunda yapılması kararlaştırıldı. Doğu Mahalleleri muhtarları  toplantısına Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Alanya Asat Müdürü Mehmet Oral, Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin de katıldı. Batı Mahalleleri Muhtarları’yla yapılan toplantıya ise, Asat Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer başkanlık ederken, Asat Alanya Şube Müdürü Mehmet Oral, Daire Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi birim sorumluları da katıldı. 
Sorunlar ve eksikler de olduğunu belirten Başkan Toklu, “İlla ki eksik olduğumuz konular var. Ancak bunları da hep birlikte istişare ederek çözeceğiz. Bugün eksik olduğumuz konuları bazı sorunları dinleyeceğiz ve bu sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.” şeklinde konuştu.

Asat Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer ise “Alanya’nın yıllardır kangren haline gelen içme suyu ve altyapı sorunlarını çözmekte kararlıyız. Dört buçuk yıl da Alanya’nın 102 mahallesine yaklaşık 200 milyon Liralık yatırım yaptık. İçme suyu ve kanalizasyon sorunlarını büyük ölçüde çözdük. Takdir edersiniz ki yıllardır çözüme kavuşturulamayan birçok sorun var. Biz bunları biliyoruz ve belirlediğimiz takvim dahilinde bunları tek tek çözeceğiz. Bundan emin olabilirsiniz” dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81