Şehri turkuaz tepegözler süsleyecek

Şehri turkuaz tepegözler süsleyecek

14 Temmuz 2017 Cuma 21:09
Şehri turkuaz tepegözler süsleyecek
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, turkuaz renk tepegöz cinsi çöp kovaları imal ettirerek, şehre yeni bir estetik görüntü kazandırdı.
Alanya Belediyesi, şehrin temizliği kadar estetik görüntüsüne de önem vermeye devam ediyor. Sezon öncesi uygulamaya konulan şeffaf tepegöz cinsi çöp kovalarının ardından tasarımı ve görüntüsüyle dikkat çeken turkuaz renk tepegöz çöp kovaları da şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilmeye başlandı. Eskiyen yeşil renk tepegözler kaldırılarak, yerlerine estetik açıdan daha ön planda olan turkuaz renk tepegözler monte edildi.
82 ADET ALT GEÇİT PERİYODİK OLARAK TEMİZLENİYOR
Diğer yandan  Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin tamamının temizliği için yoğun şekilde çalışıyor. Okurcalar-Demirtaş Mahalleleri arasında bulunan 82 adet alt geçidi her hafta periyodik olarak yıkayarak genel temizliğini yapıyor. 
 
Son Güncelleme: 14.07.2017 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81