Prestij Caddeleri ile modernleşiyor

Prestij Caddeleri ile modernleşiyor

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:39
Prestij Caddeleri  ile modernleşiyor
Mahmutlar’ın ilk prestij caddesi olarak yapımı tamamlanma aşamasına gelen Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı düzenleme çalışmaları tamamlanarak 21 adet yeraltı çöp konteynerinin montaj işlemine başlandı.
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ‘daha modern bir Alanya’ ilkesiyle başlattığı prestij caddelerinin sayısı artıyor. Alanya’nın üçüncü, Mahmutlar Mahallesi’nin ise ilk prestij caddesi tamamlanmak üzere. Alanya Belediyesi tarafından ilk olarak Alaiye Caddesi’nde ardından da Kestel Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve vatandaşlar tarafından beğeniyle kullanılan prestij caddelerinin üçüncüsü Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’ne yapılıyor. Tamamlanma aşamasında olan caddede, altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamen biterken 21 adet yeraltı çöp konteynerinin montaj işlemine başlandı. Alanya Belediyesi’ne bağlı ekipler, 2 km’lik alanda aralıksız montaj çalışmalarına devam ederken çalışmaların bu hafta içinde tamamlanacağı açıklandı.
2 KM’LİK BİSİKLET YOLU KULLANIMA AÇILDI
Mevlâna Caddesi ile Şükrü Bağışlar Parkı arasında projelendirilen iki kilometre uzunluğundaki yağmur suyu drenaj hattı çalışması ve üstyapı düzenlemelerinin tamamlandığı Atatürk Caddesi’nde, 2 kilometre bisiklet yolu da tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılırken 35 bin metrekare parke taşı ve iki taraflı kaldırım çalışmaları da sona erdi.
EKMEK BÜFELERİ DE MONTE EDİLECEK
Alanya Evleri’nin mimarisini yansıtan ve elektrik enerji ihtiyacını da çatısına yerleştirilen güneş enerji panellerinden karşılayan ekmek büfeleri de yeraltı konteynerlerinin ardından Mahmutlar Atatürk Caddesi’ne yerleştirilerek vatandaşların kullanımına sunulacak.  Ayrıca “Ekmeğini Değerlendir” sloganıyla bayat ve fazla ekmeklerin çöpe gitmesini engelleyecek bayat ekmek toplama kutuları da çalışmalar kapsamında Atatürk Caddesi’ne yerleştirilecek.
YÜCEL: “ŞEHRİMİZ MODERNLEŞİYOR”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırılan prestij caddesinin şehre değer katacağını vurgularken şunları söyledi; “Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde yapım aşaması tamamlanmak üzere olan prestij caddemizle birlikte bölgemiz modern bir görünüme kavuşacak. Alaiye Caddesi ve Kestel Mahallemizin ardından Mahmutlar Mahallemize kazandırdığımız üçüncü prestij caddesi, şehrimize büyük bir değer katacak. Prestij caddesinin şimdiden Mahmutlar halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
Son Güncelleme: 09.08.2017 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81